PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κεδίκογλου: Ανταγωνισμός ακτιβισμού μεταξύ ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ


Για ανταγωνισμό ακτιβισμού έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στη στάση των δύο κομμάτων αναφορικά με τα επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας και τις συλλήψεις συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.

Για ανταγωνισμό ακτιβισμού μεταξύ του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στη στάση των δύο κομμάτων αναφορικά με τα επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας και τις συλλήψεις συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.

«Η σκηνή του κ. Λαφαζάνη και του κ. Παπαδημούλη να τρέχουν πίσω από το ΠΑΜΕ λέει πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Επέμεινε ακόμη πως οι φθορές στο γραφείο του υπουργού Εργασίας προκλήθηκαν από τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, παραπέμποντας και στις χθεσινές δηλώσεις του κ. Βρούτση στη Βουλή.

Επιπλέον, ο κ. Κεδίκογλου υποστήριξε εκ νέου ότι οι συνδικαλιστές είχαν μαζί τους κάμερα και τους κάλεσε να δώσουν στη δημοσιότητα το βίντεο. «Φαίνεται», όπως είπε, «να είναι πάγια τακτική σε τέτοια επεισόδια υπάρχει κάποιος με κάμερα από την πλευρά όσων διαμαρτύρονται για να καταγράψει το συμβάν».

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει τη στάση που τηρούν ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά, επισήμανε ότι γίνεται διάλογος και ότι αναζητείται «η ευρύτερη δυνατή συναίνεση αλλά πρέπει κάποια στιγμή να λαμβάνονται αποφάσεις».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment