PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Κατσαρόλες και τηγάνια που θα σου λύσουν τα χέρια


Αποφάσισες να αρχίσεις να ακονίζεις τις μαγειρικές σου ικανότητες και αναζητάς τα σκεύη που θα σε βοηθήσουν σε αυτό ή μαγειρεύεις ήδη και απλά θέλεις να ανανεώσεις τα παλιά σου σκεύη;

Σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκεις, η αλήθεια είναι ότι τα κατάλληλα σκεύη παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο να πετύχεις ένα άριστο αποτέλεσμα, αλλά και στο να σε παρακινήσουν να μαγειρέψεις! Εύκολα στη χρήση, ελαφριά, αντικολλητικά και με ξεχωριστό design είναι ίσως τα βασικά χαρακτηριστικά που αναζητάς στα σκεύη σου.

Σκεύη μεμονωμένα με ιδιαίτερο design

Ήρθε ο καιρός να προσθέσεις μια άλλη νότα στην κουζίνα σου. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάθε σκεύος που υπάρχει στα ντουλάπια σου. Αρκούν μερικές μικρές προσθήκες που θα σε κάνουν να δεις το μαγείρεμα με άλλο μάτι! Και τι καλύτερο από τις κατάλληλες κατσαρόλες σε ποικιλία μεγεθών για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σου;

Ανθεκτικές και αντικολλητικές, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν οι αγαπημένες σου!

Σετ για απόλυτη οργάνωση

Το must σετ – ειδικά αν είσαι αρχάριος και ψάχνεις να προμηθευτείς τα βασικά σκεύη – είναι εδώ! Με εξαιρετικό και έξυπνο σχεδιασμό αποθηκεύονται το ένα μέσα στο άλλο για να εξοικονομείς χώρο, ενώ η αποσπώμενη λαβή προσαρμόζεται σε όλα τα σκεύη εύκολα και γρήγορα. Bonus η αντικολλητική επίστρωση, που θα σε βοηθήσει να μην κάψεις κανένα φαγητό!

Τα μαγικά τηγάνια

Το βασικό που θέλεις από τα τηγάνια σου; Να είναι αντικολλητικά! Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιορίζεσαι. Επένδυσε σε βασικά σκεύη, όπως ένα τηγάνι-γκριλιέρα για υγιεινό μαγείρεμα και πολλαπλές χρήσεις ή ένα βαθύ τηγάνι ανθεκτικό και κατάλληλο ακόμα και για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, για να μην σπαταλήσεις ποτέ ξανά τον πολύτιμο χρόνο σου τρίβοντας τηγάνια και καθαρίζοντας σκεύη!

Μπες τώρα στο starkstores.gr και ανακάλυψε όλη τη μεγάλη συλλογή από σκεύη & είδη κουζίνας και όχι μόνο, για να βρεις τις λύσεις που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment