PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κατηφόρα και στη Νέα Σμύρνη


Την τρίτη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Ατρόμητος, καθώς ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 στη Νέα Σμύρνη και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο ακόμα και για την 6η θέση.

Οι «κυανέρυθροι» έδειχναν ότι μπορούν να φτάσουν σε μια άνετη νίκη, καθώς στο 52′ είχαν διαμορφώσει το 2-0 και έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι, αλλά το γκολ του Ντιγκινί στο 67′ έβαλε «φωτιά» στο ματς. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Σα Πίντο πίεσε και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, ο Πανιώνιος διατήρησε το σκορ νίκης και πήρε ακόμα ένα τρίποντο.

Στο 19′ ο «εγκέφαλος» των Νεοσμυρνιωτών, Μασούντ, με σέντρα βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Γεσίλ, τον οποίο είχε ξεχάσει ο Παντελιάδης και η προβολή του Γερμανού φορ χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Γκορμπούνοφ.

Στο 25′ ο επιθετικός των γηπεδούχων νικήθηκε αυτή τη φορά από τον ίδιο τον Γκομπούνοφ, σε φάση δημιουργημένη από τα πόδια του Μασούρα, αλλά ένα λεπτό αργότερα ήταν η στιγμή του τελευταίου να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Μασούντ εκτέλεσε το φάουλ, ο Κυριακίδης απομάκρυνε στα τυφλά, αλλά εκεί που έστειλε την μπάλα ήταν ο Μασούρας που με απευθείας βολέ την έστειλε στη γωνία του Γκορμπούνοφ, που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Η πρώτη πραγματικά σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο ήρθε στο 43′, όταν κατάφερε να αλλάξει πάνω 4-5 πάσες, ο Κυριακίδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Λε Ταλέκ που έπιασε την κεφαλιά νικήθηκε από τον Γιαννιώτη, αποκρούοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 52′ έπειτα από λάθος του Κιβρακίδη, η μπάλα έφτασε στον Μασούντ, που έκανε την κάθετη για τον Μπεν, ο Λαζαρίδης δεν είχε προλάβει να του κλείσει το οπτικό πεδίο και με αριστερό πλασέ νίκησε τον Γκορμπούνοφ. Λίγο έλειψε, μάλιστα, στο 60′ να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη… διαφαινόμενη επικράτησή του, όταν ο Γεσίλ νικήθηκε και πάλι από τον Γκορμπούνοφ σε τετ-α-τετ.

Ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ, καθώς από τη στιγμή που μπήκε στο ματς ο Τόνσο στο 59′ οι Περιστεριώτες είχαν ανέβει. Στο 67′ ο Αργεντινός έβγαλε τέλεια σέντρα για τον Λε Ταλέκ και εκείνος έστρωσε με το κεφάλι στον Ντιγκινί που με δυνατό σουτ νίκησε τον Γιαννιώτη.

Το γκολ αυτό άλλαξε όλη την εικόνα του αγώνα, αφού πλέον όλα ήταν σε μια λεπτή γραμμή. Στο 71′ ο Τόνσο νικήθηκε από τον Γιαννιώτη, ενώ 10 λεπτά αργότερα, ο Ντιγκινί που τα έκανε όλα για τον Ατρόμητο, με σέντρα βρήκε τον Λε Ταλέκ, αλλά και πάλι ο γκολκίπερ του Πανιωνίου απέκρουσε την κεφαλιά του Γάλλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Γιαννιώτης – Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Τασουλής – Σιώπης, Κόρμπος – Μπεν (83′ Ταπόκο), Μασούντ, Μασούρας (75′ Σαββίδης) – Γεσίλ (67′ Λάμπρου)

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ – Κιβρακίδης (67′ Πλατέλλας), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Παντελιάδης – Μανιάτης (83′ Ντάουντα), Μπάγκα (59′ Τόνσο) – Κυριακίδης, Ούμπιντες, Ντιγκινί – Λε Ταλέκ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment