PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Καθυστερεί το άνοιγμα του Κολυμβητηρίου στο Λόφο Αξιωματικών Περιστερίου (video)


Συζήτηση σχετικά με το νέο κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 15 Μαρτίου 2016.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της διοίκησης και του εκπροσώπου της επιτροπής παραλαβής και δημοτικού συμβούλου Περιστερίου, Θανάση Δημητρίου, οι διορθωτικές τελικές εργασίες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί από την εργολαβική εταιρεία.

Τελευταία ενημέρωση αναφέρει ότι περίπου 10 από τις 27 επισημάνσεις της επιτροπής παραλαβής του έργου έχουν περαιωθεί και καθημερινά η εταιρεία πραγματοποιεί τις διορθώσεις ώστε το έργο να παραληφθεί από τον Δήμο Περιστερίου.

kolymvhthrio_lofou_vrwmiko_nero

Βέβαια όπως φαίνεται η παραλαβή του έργου θα καθυστερήσει περισσότερο από ένα μήνα αφού οι εργασίες που αναμένεται να γίνουν απαιτούν κάποιο χρόνο.

Γνωρίζοντας την προσμονή που έχουν πάρα πολλοί συμπολίτες μας για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου, θα προσπαθήσουμε τις επόμενες ημέρες με εκτενέστερο ρεπορτάζ να σας ενημερώσουμε για την πρόοδο των τελικών εργασιών.

Στο ακόλουθο video μπορείτε να δείτε τις τοποθετήσεις της διοίκησης και της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment