PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καθημερινές στάσεις εργασίας στα λεωφορεία την προσεχή εβδομάδα


Καθημερινές στάσεις εργασίας στα λεωφορεία από την προσεχή εβδομάδα αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ, αν συνεχίσει να εφαρμόζεται το χειμερινό ωράριο που φέρνει διακεκομμένες βάρδιες για τους οδηγούς.

Σε έκτακτη συνεδρίασή του το σωματείο των εργαζομένων αποφάσισε να δώσει διορία ως την Δευτέρα 5 Ιουλίου στην εταιρεία να σταματήσει να προγραμματίζει διακεκομμένες βάρδιες για τους οδηγούς.

Σε διαφορετική περίπτωση οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία από την Τρίτη 5 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 9 Ιουλίου, θα πραγματοποιούν καθημερινά στάσεις εργασίας μεταξύ 12:00 – 17:00.

Σύμφωνα με την απόφαση της έκτακτης συνεδρίασης του Συνδικάτου, οι εργαζόμενοι καλούνται να μη δουλεύουν με διακεκομμένο ωράριο ή να εργάζονται στα ρεπό τους έως και την προσεχή Δευτέρα.

Την περασμένη εβδομάδα, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ είχε ζητήσει να μην ισχύσει η απόφαση για παράταση του χειμερινού ωραρίου στα λεωφορεία έως και τα μέσα του μήνα με παράλληλη εκτέλεση διακεκομμένων βαρδιών από τους οδηγούς.

Σημειώνεται ότι οι λεωφορειακές γραμμές οι οποίες εκτελούνται με λεωφορεία και οδηγούς των ΚΤΕΛ έχουν ήδη περάσει στο πρόγραμμα Θερινό Ι από αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Μακεδονία έρχεται πιο κοντά στην Αθήνα με τον Aυτοκινητόδρομο Ε65

Peristeri News

Φώτης Κουγιουμτζής: Περιφρόνηση της ιστορίας του Περιστερίου από τη Διοίκηση του Δήμου

Peristeri News

Δωρεά των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών

Peristeri News

Leave a Comment