PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Καθαρά» τα δύο όπλα της αιματηρής συμπλοκής


«Καθαρά» είναι το καλάσνικοφ και το πιστόλι που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο των δραστών της δολοφονίας των δύο αστυνομικών στην περιοχή του Ρέντη.

«Καθαρά» είναι το καλάσνικοφ και το πιστόλι που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο των δραστών της δολοφονίας των δύο αστυνομικών στην περιοχή του Ρέντη.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, από τη βαλλιστική εξέταση που ολοκληρώθηκε στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, προκύπτει ότι τα όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, υπήρχε και δεύτερο καλάσνικοφ το οποίο πήραν μαζί τους οι δράστες και δεν θεωρούν απίθανο οι αστυνομικοί, το συγκεκριμένο όπλο να έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλα εγκλήματα.

Οι δράστες δεν πυροβόλησαν με το όπλο αυτό στην συμπλοκή του Ρέντη.

Όπως διευκρινίστηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες ήταν τέσσερις και όχι τρεις, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες και αυτό προκύπτει από τις καταθέσεις μαρτύρων της ένοπλης ληστείας που είχαν διαπράξει νωρίτερα σε περίπτερο στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τη ληστεία διέπραξαν τρία άτομα με δύο καλάσνικοφ και ένα πιστόλι, ενώ ο τέταρτος συνεργός τους οδηγούσε το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι οι ένοπλοι, οι οποίοι σκότωσαν τους δύο αστυνομικούς ανήκουν σε οργανωμένο κύκλωμα, που κλέβει αυτοκίνητα και πιθανόν ενέχεται και σε άλλες ένοπλες ληστείες.

«Η υπόθεση είναι πάρα πολύ σοβαρή και ως εκ τούτου η έρευνα θα ολοκληρωθεί όταν εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες», δήλωσε από το Αττικό Νοσοκομείο, όπου μετέβη για να επισκεφθεί τον νεαρό αστυνομικό, που τραυματίσθηκε στη συμπλοκή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment