Κοινωνία

Κατέληξε ασθενής από τη Δράμα που διακομίστηκε στο «Αττικόν»

Κατέληξε ο ένας εκ των τριών ασθενών που μεταφέρθηκε χθες από νοσοκομείο της Δράμας στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο ηλικιωμένος νοσηλεύονταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Δράμας και γι’ αυτό κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στην Αθήνα.

Ο ηλικιωμένος έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της διακομιδής ο γιατρός που τον συνόδευε, όπως ορίζει η σχετική διαδικασία, έδωσε «μάχη» για να τον κρατήσει στη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις ασθενείς από τη Δράμα μεταφέρθηκαν χθες με ειδική πτήση και μέσα σε ειδικές κάψουλες σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Και οι τρεις ήταν διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκαν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείων αναφοράς στην πρωτεύουσα και ειδικότερα, στον «Αττικόν», το «Σωτηρία» και τον «Ευαγγελισμό».

Το μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας με προορισμό την Καβάλα, όπου και παρέλαβε τους τρεις ασθενείς που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Δράμας.

Related posts

Η Ρ. Πισπιρίγκου ποινικά υπόλογη και για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Peristeri News

Πολύ αυξημένη η κίνηση στους δρόμους

Peristeri News

ΕΟΔΥ: Σε ποια σημεία θα γίνονται δωρεάν rapid tests (29/6)

Peristeri News

Leave a Comment