PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καταθέσεις μαρτύρων στη δίκη για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου


Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η δίκη για την δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τον Οκτώβριο του 2017 από τον 33χρονο Αλβανό Ιμπραχίμ Μπρχιμάι που μαζί με έναν ακόμα, καταζητούμενο ομοεθνή του, τον πυροβόλησαν μέσα στο γραφείο του προσποιούμενοι τους πελάτες.

Ένταση επικράτησε και κατά την σημερινή συνεδρίαση μέσα στη δικαστική αίθουσα κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της πρώην συντρόφου του Ιμπραχίμ Μπραχιμάι, μιας 20χρονης κοπέλας από καταυλισμό Ρομά στη Πάτρα, η οποία επανέλαβε στο ακροατήριο ότι ο πρώην σύντροφός της μετά τη δολοφονία του δικηγόρου της είχε αποκαλύψει πως «σκότωσε τον Ζαφειρόπουλο με εντολή που είχε δώσει μέσα από τις φυλακές ο Κλόντι».

Ο κατηγορούμενος έκανε διαρκώς παρέμβαση στην κατάθεση λέγοντας ότι «επειδή φοβάται για αυτό λέει Κλόντι, είναι αγράμματη δεν ξέρει. Είναι 20 χρόνων κοπέλα, φοβάται. Εγώ της έχω πει τον Όλντι (σσ. Όλντι Ντούλτσε) όχι για τον Κλόντι». Η μάρτυρας κατέθεσε ακόμα πως δέχεται απειλές για να αλλάξει την κατάθεση της, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι μετά το έγκλημα ο Μπραχιμάι ήταν πολύ ταραγμένος και της είπε «ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει αλλά μόνο να τον τραυματίσει».

Στο δικαστήριο σήμερα κατάθεσαν ακόμα ένας αστυνομικός της ΥΔΕΖΙ που συμμετείχε στις έρευνες για τη σύλληψη των δραστών και ο ανιψιός του θύματος ο οποίος εργαζόταν ως ασκούμενος δικηγόρος στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment