PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον παιδόφιλο του Περιστερίου



Την ενοχή για τον κατηγορούμενο παιδόφιλο του Περιστερίου, για το βιασμό 14χρονης το 2014 στο σπίτι του και την απόπειρα αποπλάνησης 13χρονου αγοριού, το οποίο επιχείρησε να επιβιβάσει στο ειδικά διαμορφωμένο βανάκι του στον Κορυδαλλό και συνελήφθη επ’αυτοφώρω, πρότεινε ο Εισαγγελέας στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε τη μετατροπή του αδικήματος του βιασμού σε βάρος 15χρονου αγοριού στη Ναύπακτο σε παρά φύσει ασέλγεια με ανήλικο.

«Ο κατηγορούμενος δημιουργεί επίφαση κοινωνικών σχέσεων, κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων του και εκμεταλλεύοταν την ανηλικότητά τους», ανέφερε ο εισαγγελικος λειτουργός και πρόσθεσε:

«Εχει αποκτήσει ροπή σε αυτες τις πράξεις. Εχω τη βεβαιότητα οτι είχε απόλυτη γνώση της ανηλικότητας των παθόντων και απόλυτη πρόθεση συναναστροφής ερωτικής με ανήλικους».

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι βίασε τη 14χρονη και τον 15χρονο, υποστηρίζοντας ότι τα δύο ανήλικα συνεύρεθηκαν ερωτικά μαζί του με τη θέλησή τους.

Για τον 13χρονο τον οποίο επιβίβασε στο βαν ειπε «γνωριστήκαμε σε “δωμάτιο” του Facebook για γκει. Μου είπε να βρεθούμε στον Κορυδαλλο, μου είπε οτι είχε πρόβλημα και ότι τον κορόιδευαν οι φίλοι του. Του είπα να τα πούμε απο κοντά, ότι είναι πολύ μικρός, αλλά μου απαντησε ότι ήδη έχει κανει κάποια πράγματα (σσ:ερωτικά)».

Αναφερόμενος στα βίντεο που εντοπίστηκαν σε σκληρό δίσκο στο σπίτι του, υποστήριξε οτι είναι από προσωπικές στιγμές του και ότι κανένα απο τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτά δεν ειναι ανήλικο.

Νωρίτερα, ένταση επικράτησε στο δικαστήριο οταν οι συγγενείς της 14χρονης επιτέθηκαν με γροθιές και μπουνιές σε μάρτυρα υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ενώ το ίδιο το κορίτσι πέταξε ένα μπουκάλι σε βάρος του κατηγορουμένου, βρίζοντάς τον, με τους συγγενείς της και τους αστυνομικούς να προσπαθούν μάταια να την ηρεμήσουν.

Ήδη έχουν καταθέσει ως μάρτυρες η μητέρα και ο παππούς του κοριτσιού, καθώς και η μητέρα του ανήλικου αγοριού, ενώ οι καταθέσεις των ανηλίκων θυμάτων αναγνώστηκαν κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Οδηγός διέλυσε 40 αυτοκίνητα σε κεντρικό δρόμο της Κυψέλης (vid)

Peristeri News

Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment