PeristeriNews.gr
Lifestyle

Καταγγελίες της οικογένειας Μίντλεντον



Καταγγελία για παραβίαση της προσωπικής ζωής της κόρης τους Πίπα, έκανε η οικογένεια Μίντλεντον, αφού μετά τον πριγκιπικό γάμο, βγαίνουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που τη μια τη δείχνουν να κάνει μπάνιο τοπλες, την άλλη να χορεύει με σουτιέν μόνο.

Καταγγελία για παραβίαση της προσωπικής ζωής της κόρης τους Πίπα, έκανε η οικογένεια Μίντλεντον, αφού μετά τον πριγκιπικό γάμο, βγαίνουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που τη μια τη δείχνουν να κάνει μπάνιο τοπλες, την άλλη να χορεύει με σουτιέν μόνο

Το γεγονός ότι από την επομένη του γάμου δημιουργήθηκε ολόκληρο group στο Facebook με το όνομα «Pippa Middleton Ass Appreciation Society» ή αλλιώς «Επίσημη λέσχη εκτίμησης των οπισθίων της Pippa Middleton» έχοντας περισσότερα από 180.000 «like» μέχρι στιγμής τήταν η αρχή του τυφώνα.

Η προκλητική της φωτογραφία, που κυκλοφόρησε από την εποχή που η 27χρονη Πίπα ήταν φοιτήτρια και χόρευε χωρίς μπλούζα στην αγκαλιά ενός άνδρα ο οποίος φοράει μόνο το εσώρουχό του, έκανε τον γύρο του κόσμου…

Το ίδιο συνέβη με τις φωτογραφίες από διακοπές της Kέιτ και της Πίπα καθώς και της μητέρα τους Κάρολ και του πρίγκιπα Γουίλιαμ με γιοτ στα ανοικτά των ακτών της Ιμπιζα, που δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες «Daily Mirror», «Daily Mail» και «News of the World». Στις φωτογραφίες αυτές η Πίπα κάποια στιγμή έκανε ηλιοθεραπεία χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό.

Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η είδηση ότι το αφεντικό της εταιρείας Vivid Entertainment , Steven Hirsch, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του πορνό της πρόσφερε μάλιστα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε μία ροζ υπερπαραγωγή λέγοντάς της ήταν η star του βασιλικού γάμου και με την ομορφιά της και με το στιλ που βγάζει, θα μπορούσε να γίνει ένα μεγάλο αστέρι!

Φυσικά και αυτό έγινε για να διαφημιστεί ο εν λόγω κύριος και η εταιρεία του.

Μετά απ όλα αυτά η οικογένεια Μίντλεντον υπέβαλε καταγγελία στην Επιτροπή Καταγγελιών Τύπου (PCC), ύστερα από τη δημοσίευση των φωτογραφιών από τις διακοπές τους στις εφημερίδες. Μάλιστα, οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύθηκαν για μια ώρα και στην ιστοσελίδα της «News of the World», η οποία τις απέσυρε γρήγορα.

Από εδώ και πέρα οι Μίντλετον θα φροντίσουν να προστατεύσουν τη φήμη της κόρης και του γιού τους, η οποία αν τρωθεί, πλήττει και την μέλλουσα βασίλισσα, δήλωσε ο δικηγόρος τους

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Έκλεψαν τον Γιώργο Μαζωνάκη

Peristeri News

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Leave a Comment