PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καταγγελία της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας Δήμου Περιστερίου



Αναφορικά με το Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας, ο εκπρόσωπος Σωτήρης Παπαγεωργίου έστειλε ανακοίνωση του στον Τύπο.

Αναλυτικά:

Στις 20/1/2016 πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. Της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας , παρευρίσκονταν ο Σωτήρης Παπαγεωργίου , Νίκος Πατσής , Κώστας Χριστοδούλου , ενώ απουσίαζαν ο Αχιλλέας Γεωργίου και Θωμάς Ρουμπάκος .

Το θέμα που συζητήθηκε είναι η στάση της Δημοτικής Αρχής μιας και δεν πήραμε απάντηση για την συνάντηση που αιτηθήκαμε , ώστε να μπουν επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Εργαζόμενοι στον εργασιακό τους χώρο , σε ότι αφορά την υγιεινή και ασφάλεια .

Καταγελούμε την στάση της Διοίκησης προς την Ε.Υ.Α και υπενθυμίζουμε στην Δημοτική Αρχή ότι τέτοιου είδους αντιμετώπιση σε θεσμούς με όργανα εκλεγμένα από τους ίδιους τους Εργαζόμενους , είναι ασέβεια στο σύνολο τους από μεριά της και με αυτό δείχνει ότι η Ασφάλεια και υγιεινή ακόμα και η ίδια η ζωή των Εργαζομένων για την Διοίκηση περνάει σε δεύτερη μοίρα και συνυπολογίζεται για αυτήν μόνο το φθηνό εργατικό κόστος ως προτεραιότητα .

Διαβεβαιώνουμε τους Εργαζόμενους ότι δεν θα σταματήσουμε την προσπάθειά μας , θα διεκδικούμε τα αυτονόητα και θα δώσουμε πνοή στην Ε.Υ.Α , ενημερώνοντας άνθρωπο τον άνθρωπο , χώρο τον χώρο για το τι δικαιούμαστε , για το τι έχουμε και τι θα έπρεπε να έχουμε και θα πιέζουμε προς αυτήν την κατεύθυνση με όλες μας τις δυνάμεις , ώστε να δώσουμε την μέγιστη σημασία σε αυτό που λέγεται Υγεία ,Ασφάλεια και Εργασία .

Με εκτίμηση Ε.Υ.Α

Ο Εκπρόσωπος,

Σωτήρης Παπαγεωργίου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της στο Μενίδι

Peristeri News

Νεκρή γυναίκα στη μέση του δρόμου στο Μενίδι

Peristeri News

Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment