PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καταγγελία πολίτη για την κατάσταση σε πεζοδρόμιο του Περιστερίου


Ο συμπολίτης μας εξοργισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο πεζοδρόμιο επι της Θηβών στο σταθμό Μετρό «Ανθούπολη» προχώρησε στην παρακάτω καταγγελία.

Το PeristeriNews.gr σεβόμενο τον κάθε αναγνώστη που αναφέρει κάποιο πρόβλημα μέσα στην πόλη μας, δημοσιεύει την καταγγελία προς συμμόρφωση των ανθρώπων που καθημερινά παρανομούν με τις μηχανές τους.

Αναλυτικά:

Θα ήθελα να καταγγείλω κάτι που γίνεται χρόνια με ευθύνη της Τροχαίας που ανήκει η Λεωφόρος Θηβών και του δήμου πιστεύω και φυσικά η μεγαλύτερη ευθύνη είναι του ανεγκέφαλου Έλληνα γενικά. Αυτή είναι η κατάσταση κάθε μέρα από το μέτρο της Ανθούπολης μέχρι την Attica bank.

Το πεζοδρόμιο γεμάτο αυτοκίνητα και μηχανάκια, και το χειρότερο και το οποίο θέλω να μείνουμε είναι ότι οι μηχανές χρησιμοποιούν το πεζοδρόμιο για να περάσουν από την κίνηση και να βγουν πρώτοι στο φανάρι.

Στο οποίο πεζοδρόμιο κυκλοφορούν παιδιά, γονείς με τα παιδιά στο χέρι, ηλικιωμένοι όπως ο παππούς μου που είναι 93 ετών, επίσης υπάρχει και η στάση λεωφορείου, όπως υπάρχει και ο Κωτσόβολος που κυκλοφορεί κόσμος γενικά.

Και μιλάω για το πεζοδρόμιο.

Για αυτονόητα πράγματα.

Είμαι εξοργισμένος. Μόνο ντροπή.

Σας επισυνάπτω κάποιες φωτογραφίες που τράβηξα ΤΥΧΑΙΑ αφού περνάω κάθε μέρα από εκεί για να πάω στο μετρό. Κάθε φορά που ανάβει κόκκινο το φανάρι υπάρχει αυτή η κατάσταση.

Ευχαριστώ πολύ

Γ. Π. 24 ετών

sdr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment