PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καταγγελία Περιστέρι – Βανδαλισμοί εντός και εκτός του κολυμβητηρίου


Μια πολύ σοβαρή καταγγελία για βανδαλισμούς και έκνομες ενέργειες στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στο Λόφο Αξιωματικών.

Κάτοικοι της περιοχής γύρω από το κολυμβητήριο του Λόφου καταγγέλλουν την ασυδοσία που επικρατεί κυρίως τις βραδινές ώρες στην πλατεία, το πάρκινγκ και τα στενά έξω από την αθλητική εγκατάσταση της πόλης.

Διαπληκτισμοί, χρήση παράνομων ουσιών και βανδαλισμοί τόσο στην πλατεία και την παιδική χαρά όσο και στο κολυμβητήριο είναι μερικές από τις καταγγελίες που αναφέρουν οι κάτοικοι.

Ανάμεσα στις αναφορές τους ξεχωρίζει το γεγονός πως στην πλατεία που παλιότερα είχε το προσωνύμιο «Μάντρα», άγνωστοι νεαρής ηλικίας τοποθέτησαν πριν από μερικό καιρό φωτιά με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την Πυροσβεστική ώστε να τεθεί υπό έλεγχο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι καταγγελίες για το κολυμβητήριο του Λόφου όπου άγνωστοί σε τακτά χρονικά διαστήματα πετάνε μέσα πέτρες, πορτοκάλια και ότι άλλο βρουν ενώ στο παρελθόν έχουν απειλήσει και τους φύλακες της αθλητικής εγκατάστασης.

Με το πράγμα να έχει φτάσει στο απροχώρητο οι κάτοικοι ζητούν την άμεση παρέμβαση των υπευθύνων και κάνουν έκκληση στα αρμόδια αστυνομικά τμήματα ώστε να κάνουν πιο συχνές περιπολίες από το σημείο.

Κλείνοντας την καταγγελία τους τονίζουν πως είναι άδικο να υπάρχει ένα πραγματικό σημείο αναβάθμισης του Λόφου Αξιωματικών, όπως το κολυμβητήριο και ορισμένοι να θέλουν να υποβαθμίσουν την περιοχή.

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια η δημιουργία του κολυμβητηρίου είναι ίσως μια από τις μοναδικές στιγμές που πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο έργο για το Λόφο που έδωσε μια ζωντάνια στην περιοχή.

Απομένει οι υπεύθυνοι να ενημερωθούν τόσο από τους κατοίκους όσο και από τους ιθύνοντες του κολυμβητηρίου και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να σταματήσουν αυτές οι έκνομες ενέργειες στην περιοχή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Στιγμές τρόμου για 16χρονη στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Leave a Comment