PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καταγγελία γονιού για σχολικό γεύμα στο Περιστέρι (vid)



Σταματημό δεν έχουν οι καταγγελίες για τα σχολικά γεύματα με πατέρα μαθητή δημοτικού σχολείου στο Περιστέρι να σοκάρει με την αναφορά του.

«Έχει τύχει περιστατικό να έχουν φάει τα μακαρόνια και να έχουν διάρροια και τα δύο παιδιά και εκ των υστέρων αφού τα μύρισα, ο κιμάς είχε μια μυρωδιά», ανέφερε ο πατέρας σε επικοινωνία με την εκπομπή Live News του MEGA.

Ο θεσμός των σχολικών γευμάτων εφαρμόστηκε φέτος σε 1658 Δημοτικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το φαγητό που καταλήγει στους μικρούς μαθητές είναι ακατάλληλο για κατανάλωση.

«Είναι τραγικό. Πραγματικά είναι τραγικό. Είναι κάποιες φορές που δεν τους έχουν φαγητό. Απλά τους έχουν τα σάντουιτς το οποίο το σάντουιτς αυτό είχε κατσαρίδα. Όπως ακριβώς το βλέπετε», είπε η μητέρα του μαθητή.

Η μητέρα του μαθητή απευθύνθηκε στον διευθυντή του σχολείου.

«Ότι ήταν ένα ατυχές γεγονός. Ότι δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και να μην του δώσουμε μεγαλύτερη διάσταση».

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι καταγγελίες γονέων για ακατάλληλα σχολικά γεύματα σε όλη την Ελλάδα. Ελλιπείς μερίδες φαγητού, ψωμί με μούχλα.

Εξελίξεις στη Λαμία μετά τη δηλητηρίαση παιδιών

Σταματάνε τα σχολικά γεύματα για τους μαθητές της Λαμίας καθώς μετά την μυστηριώδη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου που παρασκεύαζε τα γεύματα, λίγες ώρες μετά τη μαζική δηλητηρίαση 63 μαθητών, το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής αποφάσισε την αναστολή τους.
Την αναστολή διανομής των σχολικών γευμάτων στα σχολεία της Λαμίας ανακοίνωσε το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας μετά την απόφαση του ΕΦΕΤ να αναστείλει τη λειτουργία του εργοστασίου.

Πρόκειται για την εταιρία που κατασκεύαζε τα σχολικά γεύματα από τα οποία προκλήθηκε μαζική τροφική δηλητηρίαση σε τουλάχιστον 63 μαθητές επτά σχολείων της περιοχής. Δυο ημέρες μετά στο ίδιο εργοστάσιο ξέσπασε φωτιά.

Όπως αποκάλυψε ο «Οικονομικός Ταχυδρόμος», μόλις ένα χρόνο πριν είχαν γίνει δυο φορές συστάσεις στην συγκεκριμένη εταιρεία από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για διορθωτικές ενέργειες στην προμήθεια γευμάτων και νωπών λαχανικών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Στην φυλακή ο Τούρκος που συνελήφθη για εμπρησμούς στην περιφερειακή Αιγάλεω

Peristeri News

Φάρσα η βόμβα σε δημοτικό σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Από χώρα του εξωτερικού, τα μαζικά απειλητικά email σε σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment