PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Καταγγελία για παράνομο τζόγο στο Περιστέρι (video)


Μια ερώτηση που προκάλεσε τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου απηύθυνε προς τη Δημοτική Αρχή, η δημοτική σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, Ηρώ Ζερβάκη.

Η κα Ζερβάκη ερωτώντας την Διοίκηση αναφέρθηκε σε ένα σύλλογο με την επωνυμία «Εκπολιτιστικός-Ψυχαγωγικός-Διαδικτυακός Σύλλογος Περιστερίου», ο οποίος σύμφωνα με τη δημοτική σύμβουλο δραστηριοποιείται επί της οδού Αγ. Παρασκευής 62 στο Μπουρνάζι.

Όπως είπε η κα Ζερβάκη στον εν λόγω χώρο, οι περίοικοι παρατήρησαν περίεργες κινήσεις με τοποθέτηση ρουλετών και άλλων παράνομων τυχερών παιγνίων ενώ ανέφερε ότι κάθε βράδυ παρατηρείται μεγάλη κίνηση κόσμου στο χώρο, χωρίς να γνωρίζει το συγκεκριμένο σύλλογο κανένας Περιστεριώτης.

Τέλος η δημοτική σύμβουλος ζήτησε από τη Διοίκηση του Δήμου να γίνει αναζήτηση της άδειας που έχει δοθεί στο χώρο και αν αυτή αφορά καζίνο ή χώρο τυχερών παιχνιδιών.

To PeristeriNews.gr μίλησε για το θέμα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Βαγγέλη Τάτση ο οποίος μας ανέφερε τα εξής:

“Ότι ισχυρίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο η κα. Ζερβάκη είναι τελείως ανυπόστατο. Ο Δήμος καμία τέτοια άδεια δεν έχει εκδώσει. Οι άδειες για συλλόγους δίνονται με άλλη διαδικασία που αφορά την Περιφέρεια και καλό θα ήταν η κα. Ζερβάκη να απευθυνθεί εκεί”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment