Κοινωνία

Καταγγελία για εγκατάλειψη του 23ου Νηπιαγωγείου Περιστερίου (photos)

Αναγνώστες του PeristeriNews.gr καταγγέλλουν ότι το 23ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου χρήζει άμεσων παρεμβάσεων και διορθώσεων, καθώς έχουν δημιουργηθεί καταστάσεις επικίνδυνες για τα παιδιά.

Το 23o Νηπιαγωγείο Περιστερίου βρίσκεται στην οδό Ναιάδων, στην περιοχή της Χρυσούπολης, πολύ κοντά στο Θέατρο Φοίνικα και γίνεται λόγος από γονείς μικρών μαθητών ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν από την Δημοτική Αρχή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κάποιοι από τους θάμνους στον χώρο του σχολείου έχουν να κλαδευτούν πάρα πολύ καιρό και πρέπει να γίνουν άμεσες ενέργειες. Τα κλαδιά μπορούν να χτυπήσουν τα μικρά παιδιά και να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί, όπως φαίνεται και στις εικόνες.

Παράλληλα, γίνεται λόγος για έλλειψη χλοοτάπητα σε κάποια σημεία του Νηπιαγωγείου, που είναι πιθανό να γίνουν πολύ επικίνδυνα για τα μικρά παιδιά. Στην καταγγελία αναφέρεται πως πολλά παιδιά έχουν πέσει στο χώμα και έχουν γδάρει το σώμα τους.

Τέλος, επισημαίνεται και η εγκατάλειψη του κτηρίου από άποψη βαψίματος, καθώς, σύμφωνα με τους γονείς, έχει πολύ καιρό να βαφτεί το σχολείο, με αποτέλεσμα η εικόνα να μην είναι η καλύτερη για τους μαθητές.

Αναμένονται οι κατάλληλες ενέργειες από τη Δημοτική Αρχή του Περιστερίου για την καταγγελία των γονέων.

Related posts

Μ. Συρεγγέλα: Δεν μένουμε σιωπηλοί – Σπάμε τον κύκλο της βίας

Peristeri News

Εξαπατούσαν και εκβίαζαν ηλικιωμένους τηλεφωνικά

Peristeri News

ΕΟΔΥ: 8.768 rapid test – 1.021 θετικά την Πέμπτη 24/11

Peristeri News

Leave a Comment