• Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Καταγγελία αναγνώστη: «Μια εικόνα στην Αγία Τριάδα που δεν αρμόζει στην πόλη» (photos)

Peristeri News
Μάϊος06/ 2021

Την πλήρη παραμέληση παιδικής χαράς που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Περιστέρι αναδεικνύει συμπολίτης μας με καταγγελία του στο PeristeriNews.gr.

Συγκεκριμένα ο καταγγέλλων αναφέρεται στην πολύ κακή κατάσταση που βρίσκεται η παιδική χαρά, η πλατεία και το γήπεδο μπάσκετ στην αρχή της οδού Σφακίων.

Πράγματι σε αυτοψία που πραγματοποιήσαμε αμέσως μετά την καταγγελία η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν αποκαρδιωτική και δεν έχει καμία σχέση με αυτή που υπάρχει σε άλλες παιδικές χαρές και πλατείες της πόλης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο μήνυμα του ο συμπολίτης μας, η παιδική χαρά είναι κλειδωμένη και παρατημένη στο έλεος του Θεού και δεν έχει καμία σχέση με εκείνες που παρουσιάζει ο Δήμαρχος, Ανδρέας Παχατουρίδης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ίδια μοίρα βρίσκεται τόσο η πλατεία όσο και το γήπεδο μπάσκετ που μόνο για αθλητικός χώρος δεν δείχνει με το μόνο που έχει αλλάξει στο σημείο να είναι οι νέοι κάδοι απορριμμάτων.

Κλείνοντας την καταγγελία του ο αναγνώστης τονίζει: «Απαιτούμε και εμείς σε αυτή την ξεχασμένη γειτονιά της πόλης να μας συμπεριφέρονται ως Περιστεριώτες και όχι ως απόκληρων πολιτών. Περιμένουμε τις άμεσες προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου για την αλλαγή της εικόνας του δημοτικού χώρου έστω και τώρα. κ. Παχατουρίδη κι εμείς ψηφοφόροι σας είμαστε και ζητάμε τα αυτονόητα όχι κάτι περισσότερο».

Καταργείται η συγκεκριμένη παιδική χαρά

Σε επικοινωνία του PeristeriNews.gr με την αρμόδια Αντιδήμαρχο, Μαίρη Τσιώτα, ενημερωθήκαμε πως η συγκεκριμένη παιδική χαρά έχει καταργηθεί μιας και δεν είχε τις προϋποθέσεις να ενταχθεί στο πρόγραμμα των πιστοποιημένων.

Ο Δήμος Περιστερίου διαθέτει 80 πρότυπες, σύγχρονες και πιστοποιημένες 80 παιδικές χαρές σε όλη την πόλη.

Το επόμενο διάστημα τα όργανα της παιδικής χαράς θα απομακρυνθούν και στο σημείο θα τοποθετηθούν παγκάκια ώστε να επεκταθεί ο ελεύθερος χώρος.

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο μόλις λίγα μέτρα από το σημείο υπάρχει νέα πιστοποιημένη παιδική χαρά που εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών.