PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κατάληψη του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης από την ΠΟΕ-ΟΤΑ



Σε κατάληψη του υπουργείου Διοκητικής Μεταρρύθμισης προχώρησε πριν από λίγο η ΠΟΕ-ΟΤΑ, διαμαρτυρόμενη για τα μέτρα που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο.

Σε κατάληψη του υπουργείου Διοκητικής Μεταρρύθμισης προχώρησε πριν από λίγο η ΠΟΕ-ΟΤΑ, διαμαρτυρόμενη για τα μέτρα που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο. Αυτή τη στιγμή, αντιπροσωπεία της ΟΤΑ βρίσκεται στο γραφείο του υπουργού Αντώνη Μανιτάκη.

Μεταξύ των 200 εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ που έχουν κάνει κατάληψη στο κτίριο της Βασ. Σοφίας βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κώστας Τσικρικάς.

Ο κ. Τσικρικάς και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος είναι και οι επικεφαλής της αντιπροσωπείας των 15 περίπου ατόμων που αυτή τη στιγμή συζητούν με τον κ. Μανιτάκη τα μέτρα που έχουν αποφασισθεί.

Έξω από το κτίριο διαδηλώνουν 200 περίπου εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι έφθασαν εκεί με μηχανοκίνητη πορεία που είχε ξεκινήσει το πρωί από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Αγία Βαρβάρα: Έκρηξη χειροβομβίδας τα ξημερώματα

Peristeri News

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα

Peristeri News

Επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Peristeri News

Leave a Comment