Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κατάληψη στο ΤΕΙ Αθήνας για τον Νίκο Ρωμανό

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Υπό κατάληψη τελεί από τα ξημερώματα της Κυριακής το ΤΕΙ Αθήνας.

Υπό κατάληψη τελεί από τα ξημερώματα της Κυριακής το ΤΕΙ Αθήνας. Οι καταληψίες ζητούν να δοθεί άδεια στον Νίκο Ρωμανό να φοιτά στο ίδρυμα.

Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Μιχάλης Μπρατάκος ενημέρωσε σήμερα για το θέμα την υπηρεσιακή υπουργό Παιδείας Φρόσω Κιάου, η οποία ζήτησε να σταματήσει αμέσως η κατάληψη διότι έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή όλων των λειτουργιών του ιδρύματος (εγγραφές και εξετάσεις φοιτητών, έναρξη λειτουργίας μεταπτυχιακών κλπ.)

Κατά την υπουργό, η διαμαρτυρία δεν μπορεί να εκφράζει την βούληση του ίδιου του Ρωμανού, ο οποίος είναι ασφαλώς αντίθετος στο γεγονός ότι με την κατάληψη του ιδρύματος αποκλείεται το σύνολο των συμφοιτητών του από την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΤΕΙ, μετά τη σημερινή συνάντηση η κ. Κιάου επικοινώνησε με τον υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για τη διευθέτηση του θέματος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κατεβασμένα ρολά στα καταστήματα της αλυσίδας Pizza Fan

Peristerinews.gr Newsroom

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω

Peristerinews.gr Newsroom

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται μπιφτέκια κοτόπουλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment