PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καταδικάζουν τα κόμματα την επίθεση στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη


Καταδικάζει η Ν.Δ. την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, τονίζει, ωστόσο, μέσω του εκπροσώπου της Γιώργου Κουμουτσάκου ότι κάποιοι σήμερα θερίζουν τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια.

Ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε ότι «όπως και σε κάθε πράξη βίας και τρομοκρατίας απ´ όπου και εάν προέρχεται, η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη.

«Κάποιοι όμως, με επιλεκτικές “ευαισθησίες” και αντιδράσεις στα φαινόμενα βίας, θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια» αναφέρει κλείνοντας.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Κάθε απόπειρα τρομοκρατίας πέφτει στο κενό σχολιάζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη και καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στη οικία του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

«Κάθε πράξη βίας αποδοκιμάζεται» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση.

Το ΚΚΕ

Καταδικάζει το ΚΚΕ την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του υπουργού Αλέκου Φλαμπουράρη.

«Αυτές οι ενέργειες το μόνο που κάνουν είναι να λειτουργούν προβοκατόρικα και να χρησιμοποιούνται για τη συκοφάντηση και την ενοχοποίηση των εργατικών – λαϊκών αγώνων» σημειώνεται σε ανακοίνωση.

Το Ποτάμι

Καταδικάζει το Ποτάμι την επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη τονίζοντας ότι «οι τρομοκράτες είτε απειλούν αντιπάλους είτε φίλους είναι πάντα απέναντι από τη Δημοκρατία».

«Κάθε προσπάθεια επιβολής στον άλλο με τον φόβο και τη βία πρέπει να αντιμετωπίζεται σταθερά, διαρκώς και χωρίς υπαναχωρήσεις ή άλλες πολιτικές ή κομματικές σκοπιμότητες. Και όχι αλλά καρτ» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Οι ΑΝΕΛ

Εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια με περίεργους σκοπούς σε «πονηρούς καιρούς» είναι κατά την εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη η επίθεση στην οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου. Φλαμπουράρη.

Οι ΑΝΕΛ καταδίκασαν την επίθεση με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. «Τα σχέδια των όποιων φυσικών και ηθικών αυτουργών θα πέσουν στο κενό» σημειώνουν.

Ο πρόεδρος της Βουλής

Αυτονόητη η καταδίκης της δεύτερης κατά σειρά εμπρηστικής ενέργειας εναντίον του συναδέλφου βουλευτή και υπουργού Αλέκου Φλαμπουράρη και της οικογένειας του, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Δεν εκφράζουμε μόνο την απαίτηση να τιμωρηθούν οι ένοχοι τέτοιων απαράδεκτων ενεργειών, που θέλουν να προκαλέσουν φόβο και εγκυμονούν επικινδυνότητα για τη ζωή ανθρώπων, αλλά καλούμε όλους να αναλογιστούν το κλίμα, που δημιουργεί μια παρατεταμένη προσωπική στοχοποίηση, η οποία αναίτια εκδηλώθηκε από συγκεκριμένα κέντρα για τους δικούς τους σκοπούς», ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Πρόσθεσε ότι το ζήτημα δεν είναι μόνο προσωπικό, όπως δεν ήταν και σε άλλες βίαιες και εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον πολιτικών προσώπων.

«Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά βεβαίως, ούτε κωφεύει, ούτε σιωπά» κατέληξε.

Η Ένωση Κεντρώων

Για τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη κάνει λόγο η Ένωση Κεντρώων, καταδικάζοντας την επίθεση με μολότοφ που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του.

«Τέτοιες κινήσεις δεν προάγουν τη Δημοκρατία και δεν είναι αρεστές σε κανέναν. Όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν τέτοιου είδους ενέργειες που σκοπό έχουν να απειλήσουν ανθρώπινες ζωές, να σπείρουν τον πανικό και να οδηγήσουν στο χάος», συμπληρώνει η Ένωση Κεντρώων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment