PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καρχιμάκης: «Ο Παπανδρέου θα είναι και πάλι υποψήφιος πρωθυπουργός»


Σαφές μήνυμα προς όσους, εντός και εκτός του κόμματος, θέτουν θέμα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, στέλνει ο γραμματέας του κινήματος.

Σαφές μήνυμα προς όσους, εντός και εκτός του κόμματος, θέτουν θέμα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και ζητούν την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου και από την προεδρία στέλνει ο γραμματέας του κινήματος, Μιχάλης Καρχιμάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι ο κ. Παπανδρέου θα είναι και πάλι υποψήφιος πρωθυπουργός.

Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», ο κ. Καρχιμάκης λέει ότι όσοι είχαν συνηθίσει στην παρανομία, την ατιμωρησία και την φοροδιαφυγή «είχαν κάθε λόγο να είναι δυσαρεστημένοι από την διακυβέρνηση Παπανδρέου», που «απέτρεψε την χρεοκοπία της χώρας» και τονίζει ότι η επιτυχία της κυβέρνησης Παπαδήμου δεν αποτελεί κίνδυνο για το ΠΑΣΟΚ αφού, όπως λέει, ήταν το κόμμα του που κατέβαλλε όλες του τις δυνάμεις για να δημιουργηθεί η νέα κυβέρνηση.

Στην ερώτηση για το πότε θα ανοίξει η διαδικασία για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αφού η θητεία Παπανδρέου έληξε στις 11 Νοεμβρίου, ο κ. Καρχιμάκης ξεκαθαρίζει ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει πρόεδρο, τον κ. Παπανδρέου» και υποστηρίζει ότι όσοι θέτουν τέτοια θέματα αυτήν την ώρα «διακινδυνεύουν την πορεία της χώρας και της παράταξης». Παράλληλα, μιλά για «γνωστά και αντιληπτά συμφέροντα που επενδύουν στον διαμελισμό του πολιτικού συστήματος, στον κατακερματισμό της παράταξης, προκειμένου να λαθροβιούν».

Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει τελειώσει πολιτικά, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ο κ. Καρχιμάκης τονίζει ότι η πολιτική δεν καθορίζεται από τις δημοσκοπήσεις και υπογραμμίζει ότι «δεν θα καθορίσουν την στάση μας ούτε οι δημοσκοπήσεις, ούτε οι διάφοροι πρόθυμοι της δημοσιογραφίας, ούτε τα χρεοκοπημένα οικονομικά συστήματα, ούτε οι φοροφυγάδες, ούτε οι μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας…»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment