PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καρχιμάκης: «Αρχιστράτηγος του μπάχαλου ο Τσίπρας»


«Πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Τσίπρας ότι δεν μπορεί να είναι ο αρχιστράτηγος του μπάχαλου. Αυτός που καταρρέει τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας»

«Πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Τσίπρας ότι δεν μπορεί να είναι ο αρχιστράτηγος του μπάχαλου. Αυτός που καταρρέει τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας» δήλωσε σήμερα ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Όλο αυτό το μπάχαλο που προσπαθούν να δημιουργήσουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ασυλία σε άτομα και ομάδες που κινούνται στα όρια της νομιμότητας» υποστήριξε ο κ. Καρχιμάκης, ο οποίος ανέφερε ότι σε έλεγχο που έγινε σε μοτοσυκλετιστή ομάδας συγκεντρωμένων κάτω από σπίτι βουλευτή, προέκυψε ότι επρόκειτο για άτομο που είχε αποφυλακιστεί πριν από έξι μήνες.

«Όλο αυτό το μπάχαλο είναι το ελεύθερο πεδίο για άτομα που λειτουργούν εκτός νόμου» τόνισε επίσης, ενώ μίλησε και για «απαράδεκτη πρακτική που συνήθως γίνεται με επικεφαλής οπαδούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Για τα επεισόδια που έγιναν την περασμένη εβδομάδα και την χρήση χημικών από την πλευρά της αστυνομίας ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ παρέπεμψε στα αποτελέσματα της ΕΔΕ.

Στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή μίλησε επίσης ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος ζήτησε από τα κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση τα κόμματα ενάντια στη βία. «Η βία είναι ότι πιο οπισθοδρομικό υπάρχει και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή» τόνισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment