PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Καραδήμος-Κιβρακίδης: «Για το καλύτερο κόντρα στην ΑΕΚ»


Για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και τα όσα επακολουθήσαν του ματς με τον Ολυμπιακό μίλησαν στην κάμερα του peristerinews.gr ο βοηθός του Γιώργου Κορακάκη, Λουκάς Καραδήμος και ο Κυριάκος Κιβρακίδης, τονίζοντας ότι ο στόχος του Ατρόμητου είναι να παρουσιαστεί χωρίς φόβο, αλλά να συνεχίσει τη θετική παρουσία των τελευταίων εβδομάδων, έχοντας ρόλο μέσα στο παιχνίδι χωρίς να είναι κομπάρσος.
Καραδήμος: «Δεν είμαστε κομπάρσοι, θα έχουμε ρόλο στα παιχνίδια μας»

 

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Κορακάκη δήλωσε ότι το τεχνικό τιμ είναι απόλυτα ικανοποιημένο από την παρουσία της ομάδας και τη σταδιακή της βελτίωση από αγώνα σε αγώνα, ανέφερε ότι ο Ατρόμητος πρέπει να έχει ρόλο σε όλα τα παιχνίδια και όχι να είναι ο κομπάρσος ενώ τόνισε ότι οι Περιστεριώτες δεν πρέπει να έχουν κανένα φόβο εντός αγωνιστικού χώρου.

 

Για την ιδιαίτερη εβδομάδα που πέρασε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό: «Αυτό που κοιτάμε είναι το αγωνιστικό και ο κόουτς είναι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας. Αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε. Η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ καλή, έκανε ευκαιρίες. Τα άλλα είναι θέματα που εμείς δεν μπορούμε να σχολιάσουμε. Κρατάμε την καλή εμφάνιση της ομάδας, την προσπάθεια, τις ευκαιρίες. Προσπαθούμε από τις προπονήσεις να το δουλέψουμε όσο γίνεται περισσότερο. Αυτές τις κλασικές ευκαιρίες πρέπει να τις μετουσιώσουμε σε γκολ, ώστε να αποκτούμε προβάδισμα, το οποίο το αξίζουμε βάσει της εικόνας».

Για το πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί το κίνητρο ενός ποδοσφαιριστή, όταν δεν παίρνει ούτε βαθμό από παιχνίδια που είναι καλύτερος κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους: «Αυτό πρέπει ως ομάδα και ως παίκτες να μας κάνει να κρατήσουμε τα υψηλά στάνταρ όπως δείξαμε με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να κρατήσουμε την ίδια απόδοση και ενθουσιασμό που δείξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί κόντρα στην ΑΕΚ και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Για την ΑΕΚ πρέπει να περιμένουμε την ομάδα μας για άλλη μια φορά να πιέζει ψηλά και να μην φοβηθεί το παιχνίδι. Κατά βάση είναι αυτό. Προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά να μην φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο γιατί υπάρχουν δυνατότητες. Ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι μπορεί να είναι στις υψηλές θέσεις σε κάθε πρωτάθλημα. Έχει το ειδικό βάρος, έχει τους ποδοσφαιριστές και πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο Ατρόμητος πρέπει να έχει ρόλο μέσα στο παιχνίδι και όχι κομπάρσου. Αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά και είμαστε σε καλό δρόμο».

 

Για το ότι ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει μία από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική: «Κάθε ομάδα κοιτάει το σπίτι της και εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Δικαιούμαστε να πάρουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Αυτό που λέμε όλη την εβδομάδα και αυτό που δουλεύουμε είναι το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Σίγουρα παίζει ρόλο και το τι θα αντιμετωπίσουμε, αλλά το κυριότερο είναι η δική μας κατάσταση».

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=wt62SjpGT3g&w=560&h=315]

Κιβρακίδης: «Κρατάμε την εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, για το καλύτερο στο ΟΑΚΑ»

Ενόψει του ματς κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε και ο Κυριάκος Κιβρακίδης, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν να κρατήσουν όλα τα θετικά στοιχεία που παρουσίασαν με τον Ολυμπιακό και διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό στο ΟΑΚΑ.

Για την προετοιμασία του αυριανού ματς με βάση τα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα: «Για μας έχει τελειώσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση και το τι έγινε με τη διαιτησία δεν πρέπει να μας απασχολεί. Ο κόσμος είδε τι έγινε. Από εκεί και πέρα κρατάμε την πολύ καλή παρουσία και κοιτάμε το ματς με την ΑΕΚ».

 

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είχε μια δύσκολη εβδομάδα επίσης, με κακό αποτέλεσμα (σ.σ. στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ). Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό. Εμείς θα πάμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε, σε μια πολύ δύσκολη έδρα με μια πολύ καλή ομάδα».

 

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ατρόμητος: «Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ θα μπει πολύ δυνατά. Χρειάζεται τους τρεις βαθμούς. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία με μεγάλο όνομα. Ο κόσμος της θέλει οπωσδήποτε η ομάδα να νικήσει. Αυτός όμως δεν μας απασχολεί. Κοιτάμε τη δική μας ομάδα, θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Πάμε για το καλύτερο στο ΟΑΚΑ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment