Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Κάνουμε νέο βήμα για την ανανέωση της παράταξης»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

«Σήμερα κάνουμε νέο βήμα για την ανανέωση της παράταξης» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο πολιτικό συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας.

«Σήμερα κάνουμε νέο βήμα για την ανανέωση της παράταξης» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο πολιτικό συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη για την υποστήριξή τους και ιδιαίτερα τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος θα αναλάβει σημαντικό ρόλο στις προσεχείς ευρωεκλογές» δήλωσε ο πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας: «δίνουμε τη μάχη των ιδεών και συσπειρώνουμε τα μέλη μας και δυνάμεις που δεν ήταν μαζί μας».

«Όλον αυτό τον καιρό περάσαμε μεγάλες δοκιμασίες και είχαμε απώλειες. Το κόμμα πρέπει να είναι έτοιμο από κάθε πλευρά. Ανοίγουμε τον δρόμο για μια νέα γενιά στελεχών που έχουν προσφέρει πολλά στο κόμμα» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη

Peristerinews.gr Newsroom

ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση επιχείρησε να πάρει τις περιουσίες των πολιτών νύχτα»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment