Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κανονικά το Μετρό Πέμπτη και Παρασκευή

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχαν προκηρύξει για την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, έπειτα από τις γραπτές δεσμεύσεις που έλαβαν από την πολιτική ηγεσία και την εργοδοσία της ΣΤΑ.ΣΥ, για την άμεση εξόφληση των απλήρωτων, άνω των έξι μηνών, δεδουλευμένων τους.

«Οι εργαζόμενοι προβαίνουμε στην παραπάνω απόφαση θέλοντας για άλλη μια φορά να δείξουμε καλή πίστη προς όλους, αποδεικνύοντας έτσι την ωριμότητά μας ως σωματείο.

Ωστόσο, ως οφείλουμε, θέλοντας να υπερασπιστούμε τα εργασιακά μας δικαιώματα, παραμένουμε σε εγρήγορση για την πρακτική υλοποίηση των συμφωνηθέντων, όπως αυτά απορρέουν από την εν ισχύ συλλογική σύμβαση εργασίας» αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ).


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αγία Βαρβάρα: Ένα παραμύθι για την προστασία των παιδιών

Peristerinews.gr Newsroom

Αιγάλεω: Συνελήφθη 23χρονη για κύκλωμα ναρκωτικών

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στις 8 Νοεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment