Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κανονικά τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Kανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ωστόσο παραμένουν τα μικροπροβλήματα στα πελάγη, λόγω των ισχυρών ανέμων που αγγίζουν τα 8 με 9 μποφόρ.

Συγκεκριμένα, στις 11:30 το πρωί δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Μαρμάρι», από το Λαύριο για Κέα και Κύθνο.

Στη γραμμή Αγ. Μαρίνα – Νέα Στύρα, τα δρομολόγια πραγματοποιούνται με πρακτικό και κατόπιν έγκρισης του πλοιάρχου, ενώ κλειστό παραμένει το πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου.

Την ίδια ώρα, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στην τοπική γραμμή Πρίνος – Καβάλα, ενώ άνοιξε η γραμμή Λιμένας Θάσου – Κεραμωτή.

Επίσης, στις 8:30 το πρωί δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο της Saos Ferries, από Σαμοθράκη για Αλεξανδρούπολη.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει σταδιακή εξασθένηση των ανέμων από το απόγευμα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δημογραφικό: Κατέρρευσαν οι γεννήσεις στην Ελλάδα – Ποιοι νομοί αδειάζουν

Peristerinews.gr Newsroom

Πυρκαγιά σε κατάστημα εστίασης στο Αιγάλεω

Peristerinews.gr Newsroom

Σχολικές εκδρομές: Αλλαγές ζητούν οι διευθυντές από το Υπουργείο Παιδείας

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment