PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κανονικά η λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών Περιστερίου την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου


Σε αντίθεση με τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί στο Περιστέρι θα δουλέψουν κανονικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022.

Τηλεκπαίδευση για τα σχολεία μέχρι και την Παρασκευή

Το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι η τηλεκπαίδευση θα εφαρμοστεί τόσο αύριο, Πέμπτη, όσο και την Παρασκευή 28/01, στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Aύριο Πέμπτη, 27.1.2022 και Παρασκευή, 28.1.2022, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων και Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την αποκατάσταση της εύρυθμης οδικής κυκλοφορίας και της λειτουργίας των σχολείων. Στις λοιπές περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας στο πλαίσιο του συντονιστικού του ρόλου απευθύνει σύσταση προς όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία να προτιμηθεί η τηλεκπαίδευση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Leave a Comment