PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κάναντι: «Είμαστε τόσο ψηλά, χωρίς να έχουμε τα σφυρίγματα άλλων ομάδων»


Την περηφάνια του για την παρουσία του στον πάγκο του Ατρόμητου εξέφρασε ο Νταμίρ Κάναντι, μιλώντας στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ.

Ο Αυστριακός τεχνικός, μάλιστα, μίλησε για το κατόρθωμα της ομάδας του να βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία και σε κοντινή απόσταση από τους διεκδικητές του τίτλου, τη στιγμή μάλιστα που οι Περιστεριώτες δεν έχουν την εύνοια της διαιτησίας, όπως την έχουν οι άλλες ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αρχικά χαιρόμαστε για τη νίκη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε ομάδα που αμύνεται πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο μαζική άμυνα από την ΑΕΛ. Στο α’ ημίχρονο είχαμε την κατοχή, αλλά δεν είχαμε τη φάση. Είπα στο ημίχρονο να έχουμε υπομονή και να παίξουμε με τη μία και χαίρομαι επειδή πετύχαμε το γκολ με αυτόν τον τρόπο. Δημιουργήσαμε 2-3 φάσεις ακόμα με τον Μπρούνο και τον Βασιλακάκη. Είχαμε τρίτο κοντινό παιχνίδι και θέλω να δώσω ένα μπράβο στους παίκτες μου».

Για το γεγονός ότι οι αντίπαλοι του Ατρόμητου, τον αντιμετωπίζουν όπως αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι το όνειρό μου να με συγκρίνουν με τα μεγάλα κλαμπ. Προσπαθούμε πολύ για αυτό. Έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε, όπως φάνηκε με τον Παναιτωλικό. Είναι δύσκολο να μείνεις σε τόσο υψηλό επίπεδο και τόσο κοντά, πόσω μάλλον όταν ο Ατρόμητος δεν παίρνει τόσο εύκολα σφυρίγματα, όπως οι άλλες ομάδες. Για αυτό είμαι περήφανος που είμαι προπονητής του Ατρόμητου».

Για το αν η απουσία του Μάντσον από την ενδεκάδα σχετίζεται με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο: «Όχι, οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους και εγώ τη δική μου. Ο Μάντσον είναι επιβεβαρυμμένος από τα πολλά παιχνίδια. Δεν ήθελα να είναι από την αρχή στο παιχνίδι για αυτό το λόγο».

Για τα παράπονα του Ηλία Φυντάνη για τη διαιτησία: «Αυτό θα πρέπει να το ρωτήσετε τον προπονητή της ΑΕΛ. Αυτός έδωσε την απάντηση. Έχω σεβασμό για τον αντίπαλο».

Για την παρουσία του Μπρούνο: «Θέλαμε να ενισχύσουμε τον χαρακτήρα της ομάδας και να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Είναι πολύ γρήγορος με τεχνική και χαίρομαι που βοήθησε με την παρουσία του. Θα χαιρόμουν ακόμα περισσότερο αν έβαζε το γκολ για το 1-0. Θα τον βοηθήσουμε πάρα πολύ την εβδομάδα που έρχεται για να τον εντάξουμε στην ομάδα μας».

Οι οπαδοί του Ατρόμητου μεταξύ σοβαρού και αστείου λένε ότι με «11 νίκες στα υπόλοιπα ματς, παίρνουμε πρωτάθλημα. Πόσο εφικτό να συμβεί αυτό αγωνιστικά και πόσο ρεαλιστικά με τα ελληνικά δεδομένα:
«Ο μεγάλος μας στόχος είναι να παίξουμε στην Ευρώπη και αν κάτσω να σκεφτώ τους προηγουμένους μήνες, από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, ο στόχος ήταν να φτιάξουμε ομάδα για να βγούμε στην Ευρώπη. Δεν θέλαμε να βρεθούμε σε άλλη θέση με περισσότερη πίεση. Αν την 25η αγωνιστική είμαστε κοντά, δηλαδή σε μια απόσταση 5 βαθμών, τότε θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα. Ίσως τότε αυτό που ονειρεύονται στην Ελλάδα για τη Λέστερ, ίσως να το καταφέρουμε. Με κάνει πολύ περήφανο το γεγονός ότι ο Ατρόμητος μπορεί να συγκρίνετε με μεγαλύτερα κλαμπ. Είναι μία επιβράβευση για την οργάνωσή της, για τη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Είναι σεβασμός που μας αντιμετωπίζουν τόσο αμυντικά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment