PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καμμένος: «Σε κρίσιμη φάση τα εθνικά θέματα»


Τις προτάσεις του κόμματος για τους απόστρατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας παρουσίασε απόψε σε ειδική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τις προτάσεις του κόμματος για τους απόστρατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας παρουσίασε απόψε σε ειδική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε με έμφαση την ανάγκη ανακήρυξης της ΑΟΖ, και της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της χώρας, για να αντιμετωπιστεί το βαρύ χρέος.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι πρέπει να διασφαλίσουμε το αίσθημα ασφάλειας του Έλληνα πολίτη που – όπως υποστήριξε – χάνεται στις παραμεθόριες περιοχές και στο κέντρο της Αθήνας, και για το λόγο αυτό απαιτείται η αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, αναδιοργάνωση του Λιμενικού Σώματος και ένταξή του στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ακόμη ότι τα εθνικά μας θέματα βρίσκονται σε μια κρίσιμη φάση, και σε μια εποχή όπου η κρίση έχει κάνει ευάλωτη τη χώρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment