PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καμία πρόοδος στις έρευνες για τη δολοφονία της εφοριακού


Καμία πρόοδος δε φαίνεται να έχει σημειωθεί στην έρευνα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο Δεύτερο Νεκροταφείο την περασμένη Τετάρτη.

Ύστερα από εκτεταμένες έρευνες στο στενό συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της άτυχης 32χρονης, η αστυνομία εξακολουθεί να βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, έχοντας παράλληλα αποκλείσει κάποιους υπόπτους.

Ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα», σημείωσε πως οι έρευνες βρίσκονται σε πρωταρχικό στάδιο, ενώ όσα έχουν ακουστεί για τη σχέση του πατέρα με την οικογένειά του δεν αφορούν την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως οι έρευνες είχαν στραφεί στον πατέρα ύστερα από δριμύ κατηγορώ της αδερφής του θύματος, αλλά και τον ισχυρισμό του ίδιου ότι περνούσε από το νεκροταφείο τη στιγμή της δολοφονίας. Ωστόσο, από τις έρευνες της αστυνομίας δεν προέκυψε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν και οι έρευνες για την προσωπική ζωή της 32χρονης εφοριακού. Έτσι πλέον οι αρχές ερευνούν πιο διεξοδικά το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, καθώς δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα προσωπικά αντικείμενά της. Αυτό που δεν ταιριάζει στο εν λόγω σενάριο είναι το μένος που επέδειξε ο δράστης, επιφέροντας 14 μαχαιριές στην άτυχη κοπέλα.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του πατέρα, Απόστολος Λύτρας, οι αστυνομικοί «θα ψάξουν και τις υποθέσεις που χειριζόταν στην εφορία».

Τον ισχυρισμό αυτό είχε διατυπώσει ο πατέρας της εφοριακού, ενώ και η μητέρα της έχει δηλώσει πως η κόρη της φοβόταν και είχε σπεύσει να κάνει ασφάλεια ζωής με δικαιούχους τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα αδέλφια της.

Η αστυνομία πλέον εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ψάχνοντας να βρει τι και ποιος ήταν εκείνος που είχε φοβίσει την άτυχη Δώρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Peristeri News

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Leave a Comment