PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καμία απόφαση για τα μεταλλεία πριν την απόφαση του ΣτΕ


Την πρόθεσή του να μην προχωρήσει σε σχετικές αποφάσεις εκφράζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Την πρόθεσή του να μην προχωρήσει σε σχετικές αποφάσεις για το ζήτημα των μεταλλείων τηςη Κασσάνδρας έως τη λήψη της αναμενόμενης δικαστικής απόφασης από το Συμβούλιο της Επικρατείας εκφράζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η ηγεσία του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας εργάζεται για την αντιμετώπιση του ζητήματος των μεταλλείων Κασσάνδρας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, όπως αυτές ορίζονται συνταγματικά κατά την περίοδο της υπηρεσιακής κυβέρνησης».

Αναφέρει ότι «έγιναν συστηματικές επαφές με τις κεντρικές και αποκεντρωμένες υπηρεσίες της διοίκησης, τους εργαζόμενους και τα λοιπά εμπλεκόμενα μέρη με στόχο την αποκλιμάκωση της κοινωνικής έντασης. Σε κάθε περίπτωση, το ΥΠΑΠΕΝ δεν θα προχωρήσει σε σχετικές αποφάσεις μέχρι την λήψη της αναμενόμενης δικαστικής απόφασης από το ΣτΕ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment