PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Καμιά ανοχή σε μια κυβέρνηση Μέρκελ – Σαρκοζί»


Για καταστρατήγηση της λαϊκής εντολής κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ,τονίζοντας ότι η νέα κυβέρνηση «θα κληθεί να ολοκληρώσει όσα καταστροφικά έπραξε για τους εργαζόμενους, τους νέους και τους συνταξιούχους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».

Για καταστρατήγηση της λαϊκής εντολής κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του με αφορμή την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, η οποία, όπως τονίζει «θα κληθεί να ολοκληρώσει όσα καταστροφικά έπραξε για τους εργαζόμενους, τους νέους και τους συνταξιούχους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».

«Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ δεν έχει καμία νομιμοποίηση και καμία απόφασή της δεν αναγνωρίζεται από την κοινωνία, η οποία ουδέποτε ρωτήθηκε αν θέλει να την κυβερνούν τραπεζίτες και άνθρωποι που τίμησαν την 28η Οκτωβρίου στο σπίτι του δικτάτορα Μεταξά», επισημαίνει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να επιδείξει καμία ανοχή στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, «που δεν εκφράζει το λαό» και η οποία, όπως αναφέρει, «ορκίζεται με τις ευλογίες του ΣΕΒ των τραπεζιτών, του μεγάλου κεφαλαίου, της Μέρκελ και του Σαρκοζί».

Καλεί μάλιστα τους πολίτες «που δεν έχουν κανένα λόγο να στηρίξουν ή να ανεχτούν την πολιτική που οδηγεί στην εξόντωσή τους, να συνεχίσουν τους αγώνες για την ανατροπή της».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Peristeri News

Leave a Comment