Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Κάμερον: Να αποβάλουμε το μίσος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Έκκληση στους Βρετανούς να επιδείξουν ανεκτικότητα και να παραμένουν ενωμένοι απηύθυνε ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον, αποτίοντας φόρο τιμής στη βουλευτή των Εργατικών Τζο Κοξ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την Πέμπτη.

Ο κ. Κάμερον συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων για την ερχόμενη Δευτέρα.

«Εκεί οπου βλέπουμε μίσος, εκεί όπου βλέπουμε διχασμό, θα πρέπει να τα αποβάλουμε από την πολιτική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τις κοινότητές μας», υπογράμμισε ο κ. Κάμερον, ο οποίος επισκέφθηκε το χωριό της βόρειας Αγγλίας όπου σκοτώθηκε η Κοξ, συνοδευόμενος από τον ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν και τον πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων Τζον Μπέρκοου.

Ο κ. Κόρμπιν επιβεβαίωσε ότι η Βουλή θα συγκληθεί εκτάκτως την Δευτέρα, ώστε οι βουλευτές να μπορέσουν να τιμήσουν την Κοξ. Εκπρόσωπος των Εργατικών είπε ότι, λόγω της δολοφονίας της Κοξ, το κόμμα διακόπτει μέχρι την Δευτέρα όλες τις εκδηλώσεις του που ήταν ενταγμένες στο πλαίσιο της εκστρατείας για το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.

 

Η Βουλή των Κοινοτήτων είχε διακόψει τις συνεδριάσεις της από την Τρίτη ώστε οι βουλευτές να συμμετάσχουν στις εκστρατείες ενόψει του δημοψηφίσματος για την παραμονή ή μη της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η καμπάνια υπέρ της παραμονής του Η.Β. στην Ε.Ε. ανακοίνωσε εξάλλου αναστολή των δραστηριοτήτων της και για το Σάββατο, λόγω της δολοφονίας της Κοξ.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν Βουλή και Γερουσία

Peristerinews.gr Newsroom

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις ενδιάμεσες εκλογές

Peristerinews.gr Newsroom

Ιλιάνα Γιότοβα: Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βουλγαρίας

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment