PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Καλοκαιρινό Manicure Με Κορυφαία Επαγγελματικά Προϊόντα


Το καλοκαίρι είναι εδώ, οπότε για κάποιες έχουν ήδη ξεκινήσει οι διακοπές και για κάποιες οι προετοιμασίες. Μέσα σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις, σίγουρα πρέπει να φροντίσεις και για το μανικιούρ των διακοπών, ώστε να είσαι ξέγνοιαστη.

Το InBeautyland, ο online «παράδεισος» επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης νυχιών, θα φροντίσει για κάθε σου ανάγκη και αυτό το καλοκαίρι. Είτε είσαι επαγγελματίας είτε όχι, στο αγαπημένο σου e-shop θα βρεις όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για επαγγελματικό αποτέλεσμα μανικιούρ!

Τεχνητά νύχια με acrygel για ασυναγώνιστο στιλ και αντοχή

Τα τεχνητά νύχια με acrygel είναι η απόλυτη τάση στο μανικιούρ και όχι άδικα. Ο συνδυασμός όλων των πλεονεκτημάτων του ακρυλικού και του τζελ κάνουν το ακρυτζέλ την καλύτερη επιλογή.

Aloha Acrylgel Peachy Nude 30Gr: Μοναδική φυσική ροδακινί απόχρωση για καλοκαιρινό μανικιούρ που θα εντυπωσιάσει.

Εξερεύνησε τις προτάσεις σε acrygel των μεγαλύτερων brands, ανακάλυψε την ιδανική απόχρωση και επωφελήσου από το μεγάλης αντοχής και διάρκειας αποτέλεσμα που σου προσφέρει.

Alezori: Το top brand στις υπηρεσίες σου με ασυναγώνιστα προϊόντα

Το χρωματολόγιο της Alezori στα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών θα γίνει το αγαπημένο σου, γιατί η κορυφαία εταιρεία σου προσφέρει ημιμόνιμα βερνίκια σε απίστευτες αποχρώσεις.

Alezori διπλό πινέλο Α&G Hybrid No6 Oval Synthetic, με σπάτουλα από ανοξείδωτο χάλυβα για ανάμειξη και εφαρμογή acrygel.

Στη συλλογή του brand θα βρεις, ακόμα, σε απίστευτες προσφορές βερνίκια acrygel και για ακρυλικό, πινέλα και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για να πετύχεις ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Μπες στο inbeautyland.gr και απόκτησε επώνυμα και οικονομικά προϊόντα μανικιούρ, τα οποία θα έρθουν στην πόρτα σου άμεσα και με δωρεάν μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες από 47€ και πάνω, σε όποια γωνιά της Ελλάδας και αν είσαι!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment