PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο…


Είναι τόσο προβλέψιμο όλο αυτό επικοινωνιακό των «μεγάλων», που πλέον καταντά γραφικότητα. Δεν έχει σημασία ποιος μεγάλος, καθώς ανάλογα με τα συμφέροντα και το μήνυμα που θέλουν να περάσουν, τη μία θα βρεθούν απέναντί σου και την άλλη «δίπλα» σου, απλά και μόνο για να κατηγορήσει τον ανταγωνιστή του.

Το… παραμύθι, λοιπόν, πριν από τα ματς με τον ΠΑΟΚ είναι γνωστό. «Δανεικοί», «παράρτημα» κλπ, κλπ. Τι κι αν ο ΠΑΟΚ στα γραφεία της Super League έχει εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις με τον Ατρόμητο π.χ. στο θέμα της αναδιάρθρωσης; Τι κι αν ο ΠΑΟΚ μία από τις τρεις απώλειες που έχει στο πρωτάθλημα, την έχει κάνει με τον Ατρόμητο; Εκείνη, μάλιστα, ήταν και η πρώτη στον α’ γύρο.

Οι ανοησίες, προερχόμενες από μία συγκεκριμένη πλευρά (όποιος έχει μάτια και Ίντερνετ αντιλαμβάνεται), η οποία δεν έχει καν τους ίδιους στόχους με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, συνεχίζονται, απλά και μόνο για να καλύψουν τα δικά τους λάθη.

Τι έχουμε, λοιπόν, πριν από το κυριακάτικο ματς στην Τούμπα. Ότι ο Ατρόμητος δεν θα παίξει με 7 βασικούς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Για πάμε να δούμε:

Χατζηισαΐας, Κουλούρης: Δηλωμένη και όχι κρυφή συμφωνία, ότι δεν παίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως συμβαίνει σε Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία και σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου. Ούτε ξαφνικά έμειναν ελεύθεροι πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, όπως συμβαίνει αλλού, ούτε υπάρχει συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Άλλωστε, χωρίς τους δύο (τρεις τότε με Γιαννούλη), το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ ήρθε 1-1 και με τη μάχη του πρωταθλήματος να «καίει».

Ουάρντα: Γνωστά τα σκηνικά. Είναι άγνωστο και γενικότερα το αν και το πότε θα ξαναπαίξει. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αιγύπτιος θα έπαιζε με τον ΠΑΟΚ, αφού υπήρχε συμφωνία για αυτό.

Ουγκράι: Είναι εδώ και μήνες εκτός, λόγω σοβαρού τραυματισμού στον αστράγαλο. Μεγάλη απώλεια για τον Ατρόμητο, που δεν την πληρώνει μόνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά τους τελευταίους 4 μήνες.

Μούγιακιτς: Τραυματίας από το παιχνίδι με τη Λαμία και θα χάσει όλη τη σεζόν. Χώρια που δεν θεωρείται βασικός.

Ρισβάνης: Πρόβλημα που προέκυψε μέσα στην εβδομάδα και είναι άγνωστο αν θα προλάβει και τα επόμενα ματς. Υπενθύμιση: Αν ο Ατρόμητος ήξερε ότι δεν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ, θα τον είχε δηλώσει να εκτίσει την τιμωρία του σε αυτό το ματς και όχι στο εκτός έδρας με τον Αστέρα. Ψιλά γράμματα βέβαια για έναν παίκτη που είναι 100% των Περιστεριωτών.

Μέγερι: Αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα, καθώς έχει υποστεί σοβαρό διάστρεμμα. Δεν έχει παίξει από τότε.

Οπότε, καλό το παραμύθι, αλλά δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν, ο Ατρόμητος να έχει πάρει περισσότερους στα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ, απ’ ό,τι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μαζί. Και μάλιστα, χωρίς ο ΠΑΟΚ να παίζει με 10 παίκτες για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment