PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Καλό… Σεπτέμβρη για Φυτανίδη!


Εκδικάστηκε κανονικά, όπως ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, η προσφυγή που είχε καταθέσει εναντίον του Ατρόμητου ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Ωστόσο, και ο Ατρόμητος από τη δική του πλευρά κατέθεσε τη δική του καταγγελία για τις ενέργειες του παίκτη (απείχε από τις προπονήσεις), μεταξύ των οποίων, για το γεγονός ότι κλήθηκε σε απολογία και εκείνος δεν παρουσιάστηκε ούτε αυτοπροσώπως, ούτε έδωσε εξηγήσεις μέσω υπομνήματος όλο αυτό το διάστημα.

Το δικαστήριο λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους ισχυρισμούς των δύο πλευρών, αποφάσισε την αναβολή της εκ νέου εκδίκασης της υπόθεσης, η οποία όμως προσδιορίστηκε για τις 28 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει ότι τελεσίδικη απόφαση θα υπάρξει τον Σεπτέμβρη, αν υπολογίσει κανείς και τις εφέσεις που ενδεχομένως να προκύψουν.

Μέχρι αυτή την ημερομηνία, βέβαια, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είναι κανονικά σε ισχύ, γεγονός που δεν επιτρέπει στον παίκτη να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Για τη σημερινή εξέλιξη εξέδωσε ανακοίνωση και ο Ατρόμητος:

«Σήμερα 24/7/2017 εκδικάστηκε η υπόθεση του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Σωκράτη Φυτανίδη. Το Δικαστήριο αφού έλαβε υπόψιν τους βάσιμους και αληθείς ισχυρισμούς της ομάδας μας, έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης, η οποία προσδιορίστηκε για συζήτηση στις 28/8/2017, οπότε και αναμένεται να συζητηθεί.

Σημειωτέον ότι, η ομάδα μας έχει ήδη κινηθεί νομικά σε όλα τα επίπεδα και δεσμεύεται να εξαντλήσει και στο μέλλον κάθε προβλεπόμενη νόμιμη οδό, προκειμένου να φωτίσει την αλήθεια σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση και να αναδείξει την βασιμότητα της προσφυγής της κατά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment