• Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

Καλιφόρνια: Αρκετά θύματα από πυροβολισμούς σε αίθουσα μπόουλινγκ

Peristeri News
Ιαν05/ 2019

Πυροβολισμοί με αρκετά θύματα σημειώθηκαν το πρωί σε αίθουσα μπόουλινγκ στην πόλη Τόρανς της Καλιφόρνιας, κοντά στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Μέσω tweet το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα αναφέρει πως υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς και «πολλά θύματα στο έδαφος», ενώ καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

 

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλούνται οι Los Angeles Times, πριν από τους πυροβολισμούς στο Gable House Bowl είχε σημειωθεί άγριος τσακωμός, ενώ άλλοι αυτόπτες μάρτυρες έξω από το Gable House βρισκόντουσαν εμφανώς σε κατάσταση σοκ.

Την ίδια ώρα ο διευθυντής του Gable House Χεσούς Πέρες δήλωσε στους Los Angeles Times ότι άκουσε περίπου τέσσερις πυροβολισμούς. «Ακούσαμε ότι γινόταν ένας μεγάλος καβγάς πριν από αυτό. Τρέξαμε στο μπαρ και καλυφθήκαμε επειδή μετά τον καβγά ακούσαμε πυροβολισμούς», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι έμεινε κρυμμένος για περίπου 15 λεπτά προτού ένας φρουρός της ασφάλειας τον συνοδεύσει έξω στο πίσω μέρος του Gable House Bowl.

Ο αριθμός των θυμάτων και το είδος των τραυμάτων που φέρουν δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής, μεταδίδει παράλληλα στον ιστότοπό της η Evening Standard.

Το Gable House περιγράφεται στον ιστότοπό του ως κέντρο παιγνιδιών που προσφέρει αίθουσα μπόουλινγκ, αίθουσα για παιγνίδια με λέιζερ και αίθουσα με ηλεκτρονικά.