PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κάλεσμα Αλαβάνου προς την Αριστερά


Να αποχωρήσει από τη Βουλή.

Κάλεσμα προς τους βουλευτές της Αριστεράς να αποχωρήσουν από τη Βουλή απηύθυνε ο Αλέκος Αλαβάνος ένα μόλις 24ωρο μετά την παραίτησή του από περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.

Ο κ.Αλαβάνος κάλεσε τα κόμματα της Αριστεράς και τους βουλευτές της να αποχωρήσουν από τη «Βουλή της ντροπής», όπως τη χαρακτήρισε, ώστε να «μην αφεθεί ελεύθερος ο ακροδεξιός λαϊκισμός να μεταχειρίζεται επικοινωνιακά, να γελοιοποιεί και να εξευτελίζει μορφές δράσης που θα μπορούσαν να προσφέρουν νέα δυναμική στο λαϊκό κίνημα».

Όπως αναφέρει «Το Έθνος», η έκκληση αυτή αποφασίστηκε μετά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής και όπως επισημαίνεται στη δήλωση του Αλέκου Αλαβάνου, εάν και η Αριστερά δεν φέρει ευθύνη για το μνημόνιο ή την τρόικα και τα έχει αντιπαλέψει σταθερά, δεν έχει μπορέσει με την κοινοβουλευτική της παρουσία «να πείσει για τη διαφορετική της αντίληψη, πρακτική, αξίες και στην συνείδηση του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας καταγράφεται ως ένας κρίκος του πολιτικού συστήματος».

Ο Αλέξης Τσίπρας, με τη σειρά του, απάντησε λέγοντας πως «θα ήταν το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Παπανδρέου εάν αποχωρούσαν οι βουλευτές της Αριστεράς».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment