PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κάκιστος Ατρόμητος έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι


Για τη σωτηρία θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος όπως όλα δείχνουν αφού η ομάδα της πόλης μας δεν κατάφερε για ακόμα ένα παιχνίδι να πάρει θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας.

Με ανούσιο ποδόσφαιρο απέναντι στην αμυντικογενή ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ατρόμητος του Τραιανού Δέλλα δεν κατάφερε να βγάλει φάσεις για γκολ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τελικά ηττήθηκε με 0-2.

Εάν εξαιρέσει κανείς την πολύ καλή ευκαιρία που είχε στο 8΄ ο Ναπολεόνι για να ανοίξει το σκορ, από κει και πέρα η ομάδα ήταν υποτονική στο παιχνίδι της, χωρίς κίνηση μέσα στο γήπεδο, με ελάχιστες καλές επιθετικές προσπάθειες και καθόλου απειλητική.

Το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε ο Μανιάς στο 72’ και στο 89’ ο Τσουκαλάς έκανε δύο τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κειτά (71΄Πίτου Γκαρσία), Κοντοές (63΄Γροντής), Ούμπιδες, Μπρίτο (84΄Μπαστάκος), Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Ουσέρο, Παπαδόπουλος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Μανιάς (91΄Μπέριος), Τζημόπουλος, Ίλιτς (81΄Κοζορώνης), Λίλα (69΄Καρανίκας), Ακόστα, Στρούνα

Δέλλας: «Δύο λάθη, δύο γκολ»!

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο Περιστέρι, ο προπονητής του Ατρομήτου δήλωσε: «Δεν περιμέναμε αυτήν την εξέλιξη. Δεχθήκαμε δύο γκολ από δύο λάθη. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βλέπουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment