PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καινοτόμες υπηρεσίες από τη νέα διαδικτυακή πύλη ΟΑΕΔ


Η νέα διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), προσφέρει τη δυνατότητα αυτόματης σύζευξης προσφοράς και ζήτησης εργασίας.

Η νέα διαδικτυακή πύλη (portal) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), προσφέρει τη δυνατότητα αυτόματης σύζευξης προσφοράς και ζήτησης εργασίας.

Με αυτόν τον τρόπο, οι εργοδότες που ενδιαφέρονται να προσλάβουν εργαζομένους μπορούν να αναρτούν αγγελίες κενών θέσεων εργασίας και όσοι αναζητούν εργασία να καταχωρούν τα βιογραφικά τους σημειώματα. Μέσω της μηχανής αναζήτησης κενών θέσεων εργασίας και βιογραφικών σημειωμάτων, πραγματοποιείται, ηλεκτρονικά, σύζευξη κενών θέσεων με τα βιογραφικά που έχουν καταχωρηθεί, σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια, καθώς και με ενημέρωση και των δύο μερών για τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Οι εγγεγραμμένοι άνεργοι μπορούν να εξυπηρετηθούν από τη μηχανή αναζήτησης του portal, είτε ανταλλάσσοντας στοιχεία για τις κενές θέσεις εργασίας και τις ηλεκτρονικές αιτήσεις που υποβάλλονται, είτε ελέγχοντας τα στοιχεία των ανέργων, μέσω διαδικτυακών υπηρεσιών (web services) για τη συμμετοχή τους σε προγράμματα ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης ή για την έκδοση βεβαιώσεων ανεργίας και επιδότησης, με τη μεταφορά στοιχείων από τη βάση δεδομένων του Πληροφοριακού Συστήματος εξυπηρέτησης ανέργων και εργοδοτών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment