PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Και τώρα playout για τον Ατρόμητο – Νέα εμφάνιση αντίπαλων οπαδών στο Περιστέρι


Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 0-2 του Ατρόμητου στο Περιστέρι σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και της Αστυνομίας.

Ο Παναθηναϊκός φάνηκε ανώτερος έναντι του Ατρομήτου και πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη στην τελευταία αγωνιστική της Super League με δυο γκολ του Ιωαννίδη στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 61′.

Το αγωνιστικό πάντως πέρασε σε δεύτερη μοίρα μιας και όλα τα βλέμματα τράβηξε η 25λεπτη διακοπή που επήλθε από είσοδο οπαδών του Ατρομήτου στον αγωνιστικό χώρο λόγω της εμφάνισης οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στη Θύρα 4 του γηπέδου. Στα επεισόδια μπλέχτηκε και η Αστυνομία με την είσοδο τους εντός του αγωνιστικού χώρου και χρήση δακρυγόνων. Η ένταση ευτυχώς δεν κράτησε για πολλά λεπτά και το ματς ξεκίνησε ξανά.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟ

Εύλογη απορία και ερώτημα στους φιλάθλους της ομάδας παρέμεινε για ένα ακόμα ματς πως για ένα ακόμα παιχνίδι (το ίδιο συνέβη και με την ΑΕΚ) οπαδοί της αντίπαλης ομάδας εμφανίστηκαν και μπήκαν στο γήπεδο χωρίς να έχουν τη δυνατότητα λόγω περιορισμών που είχε θέσει η διοίκηση.

Το γεγονός αυτό ήταν που εξόργισε και τους οργανωμένους οπαδούς του Ατρομήτου που είδαν για δεύτερο συνεχόμενο ματς οπαδούς της αντίπαλης ομάδας να προπηλακίζουν κόσμο της ομάδας στις Θύρες 3 και 4.

Πλέον ο Ατρόμητος θα παίξει στα PlayOut της Super League με τη λογική να χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν που ευχή όλων μας είναι να επιστρέψει εκεί που της αξίζει.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ, Κούεν, Ρομπάιγ (71′ Τζοβάρας), Αγκιμπού, Κλωναρίδης (71′ Ροτάριου), Τζαβίδας (46′ Κιάρτανσον).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (59′ Πούγγουρας), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (76′ Πούχατς), Πέρεθ (76′ Τσόκαϊ), Κουρμπέλης, Κλεϊνχέισλερ (68′ Τσέριν), Μαντσίνι, Παλάσιος, Ιωαννίδης (76′ Βέρμπιτς).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment