• Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Και τώρα Γιαννούλης για τον Ατρόμητο

Παύλος Κουστέρης
Μάι31/ 2018

Φορτσάρει για την υλοποίηση του σχεδιασμού του ο Ατρόμητος.

Μετά την επιτυχημένη διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό για τον Σπύρο Ρισβάνη (με τον οποίο το ραντεβού θα γίνει αύριο για να συμφωνηθεί η μεταγραφική και στους προσωπικούς όρους του παίκτη), ο Ατρόμητος φουλάρει τις μηχανές του για τις επόμενες κινήσεις.

Η άμεση προτεραιότητα είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Τα δεδομένα είναι απλά: Ο Ατρόμητος έχει συμβόλαιο για δανεισμό ενός ακόμα χρόνου με τον παίκτη, ο ΠΑΟΚ τον θέλει πίσω ή για την ακρίβεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον θέλει πίσω ως back-up του Αντελίνο Βιεϊρίνια και όλα εξαρτώνται από τις συζητήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν θέλει να «τσαλακώσει» τις σχέσεις του με τον Ατρόμητο, διακόπτοντας τον δανεισμό και αθετώντας επί της ουσίας τη συμφωνία των δύο πλευρών. Για αυτό υπάρχουν συζητήσεις με τον Ρουμάνο τεχνικό εξηγώντας του τα δεδομένα με τους Περιστεριώτες και τη συμφωνία που υπάρχει, ώστε να κάνει κι αυτός ένα βήμα πίσω, πηγαίνοντας σε μα εναλλακτική λύση για τον αναπληρωματικό του Βιεϊρίνια.

Το θέμα δεν πρόκειται να τραβήξει για πολύ ακόμα. Εξελίξεις θα σημειωθούν δεδομένα το επόμενο 48ωρο και το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για την τελική έκβαση του θέματος.