Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Και οι 23 παίκτες του Ατρόμητου στην αποστολή του τελικού

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στην σημερινή προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες εκτός του Κώστα Γιαννούλη που έκανε γυμναστήριο και τρέξιμο.

Όλοι οι παίκτες που συγκροτούν το ρόστερ της ομάδας μας (23) θα συγκροτήσουν την αποστολή που αύριο το μεσημέρι θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του μεγάλου τελικού του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Την απόφαση αυτή πήρε σήμερα ο προπονητής Γιώργος Δώνης ο οποίος θα επιλέξει την τελική 18αδα ελάχιστη ώρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι.

Στην σημερινή προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες εκτός του Κώστα Γιαννούλη που έκανε γυμναστήριο και τρέξιμο.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 19.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα είναι κλειστή.

Νωρίτερα, στις 12.00 ο προπονητής Γιώργος Δώνης και ο ποδοσφαιριστής Σωκράτης Φυτανίδης θα εκπροσωπήσουν τον Ατρόμητου στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από κάθε τελικό, που θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι – Μαρούσι: Να γιορτάσει με νίκη τα 55 χρόνια του!

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Έκπτωση 55€ σε 55 διαρκείας για τα 55 χρόνια του συλλόγου

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Ήττα με 95-75 από τον Παναθηναϊκό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment