PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Και δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο «Παπανικολάου»


Κατέληξε ένας από τους τραυματίες της φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση. Ο απολογισμός της χθεσινής φωτιάς ανέρχεται πλέον σε δύο νεκρούς.

Τον δεύτερο θάνατο επιβεβαίωσε ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, Σταύρος Τρύφων, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Όπως είπε, πρόκειται για τον 52χρονο ασθενή που είχε υποστεί βαριά εγκαύματα. «Ο ασθενής ήταν διασωληνωμένος, κατέληξε σήμερα το πρωί και πρόκειται για αυτόν από τον οποίο φέρεται να ξεκίνησε η φωτιά», ανέφερε. Ο τρίτος ασθενής του ίδιου θαλάμου, ένας 72χρονος, που είχε τραυματιστεί, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τον κ. Τρύφων.

Ο ίδιος τόνισε ότι, σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ο ασθενής που κατέληξε πρόλαβε να του μεταφέρει, η φωτιά ξεκίνησε όταν το κινητό που κρατούσε στα χέρια του εξερράγη. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι αυτή είναι η εκδοχή τους ασθενούς, ενώ τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς μένει να επιβεβαιωθούν από την πυροσβεστική.

Υπενθυμίζεται ότι εξετάζονται δύο πιθανές εκδοχές για τα αίτια της πυρκαγιάς. Η μία αναφέρει ότι η φωτιά ξεκίνησε όταν ένας ασθενής που νοσηλευόταν μόνος του σε δωμάτιο φέρεται να άναψε τσιγάρο και ανεφλέγη το παρεχόμενο οξυγόνο. Η δεύτερη αναφέρει το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από έκρηξη κινητού τηλεφώνου.

Τα ακριβή αίτια της φωτιάς αναζητούν πλέον οι αρχές, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να έχει αναλάβει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment