PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Βελόπουλος: Αυστηροποίηση ποινών όταν αφορά «τέρατα»


Διακομματική συνεργασία για το μείζον θέμα της παιδεραστίας, ζήτησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε παρέμβασή του, νωρίτερα σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Καλώ τα Κόμματα, καλώ τους προέδρους των κομμάτων να συζητήσουμε σοβαρά για το θέμα της παιδεραστίας, της παιδοφιλίας, των βιασμών των μικρών παιδιών από τέρατα, γιατί μόνο τέρατα είναι αυτοί οι άνθρωποι. Και τους καλώ για ακόμη μια φορά γιατί η Ελληνική Λύση εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια έχει πει και στον υπουργό Δικαιοσύνης ότι ο Ποινικός Κώδικας θέλει αυστηροποίηση των ποινών όταν αφορά τέρατα», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης που κατηγόρησε το πολιτικό σύστημα «για ηθική αυτουργία» στις φρικιαστικές υποθέσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Σε όλη αυτή την ιστορία υπάρχει η ηθική αυτουργία του πολιτικού συστήματος. Ποια είναι η ηθική αυτουργία; Η έλλειψη αυστηρών ποινών. Και το εννοώ και το επαναλαμβάνω. Εδώ, όμως, στη συγκεκριμένη υπόθεση, δεν κατάλαβα τόσες ημέρες γιατί τα 213 ονόματα αυτών των κτηνών δεν δημοσιοποιούνται να δούμε ποιοι είναι. Είναι 213 τύποι. Μιλούσαν με ένα δωδεκάχρονο παιδί και κανείς δεν μιλάει. Ακούμε για έναν, για δύο, για τρεις, για πέντε.

Το χειρότερο είναι -και θα το πω- διαβλέπω ένα κουκούλωμα περίεργο, μια προσπάθεια του συστήματος να κουκουλώσει την ιστορία», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος και πρόσθεσε: «Η απόδειξη του γεγονότος αυτού είναι ότι πήραν το τέρας αυτό και το πήγαν στα Γρεβενά. Τα Γρεβενά είναι η φυλακή “των ειδικών μεταχειρίσεων”, έτσι λέει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης. Θέλετε την άποψή μου; Αυστηροποίηση των ποινών δεν κάνετε. Στείλτε τους σε κανονική φυλακή γιατί ο νόμος της φυλακής είναι καλύτερος από το δικό σας νόμο!

«Πήγατε και βάλατε φυλακή τη μητέρα του κοριτσιού. Για να φοβηθεί; Γιατί την βάλατε φυλακή; Αντί να την έχουμε προστατευόμενη μάρτυρα, να αρχίσει να “λαλάει”, γιατί έτσι γίνεται σε ένα σοβαρό κράτος, να αρχίσει να μιλάει, να καταγγέλλει επωνύμους και όλους αυτούς, την βάζετε φυλακή προληπτικά. Για να μην μπορεί να μιλήσει, να φοβηθεί; Πραγματικά απορώ με όλα όσα γίνονται», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και σχολίασε: «Είμαι βέβαιος 100% -επειδή πολλοί επώνυμοι από το lifestyle και πολιτικά πρόσωπα έβγαιναν φωτογραφίες μαζί του, δεν σημαίνει ότι ταυτίζεται και η συμπεριφορά τους μαζί του, προς Θεού!- ότι ο φόβος και ο τρόμος θα σας οδηγήσει να βάλετε και φυλακή τη δωδεκάχρονη για να μη μιλήσει κανένας! Πρέπει να ντρεπόμαστε!».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ζήτησε μέτρα πρόληψης και «αγωγή» με ειδικά προγράμματα μέσα στα σχολεία: «Έφτασε η κυβέρνηση αντί να κάνει αγωγή στα παιδιά μας, να τους κάνει μαθήματα ΛΟΑΤΚΙ. Ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού μάς ανακοίνωσε ότι θα κάνει επιμόρφωση δημοσίων υπαλλήλων της χώρας σε θέματα που αφορούν στους ΛΟΑΤΚΙ, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Πραγματικά απορώ!».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment