PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Σημίτης: Ορθολογισμός και να μην συνεχιστούν οι περιπέτειες


Στην ανάγκη συγκρότησης ενός «ισχυρού πόλου ανάμεσα στη Δεξιά και την παράλογη και δίχως έρμα Αριστερά» στάθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, σε παρέμβασή του στη συζήτηση για την ανασύνθεση της ευρύτερης Κεντροαριστεράς στο συνέδριο του Ποταμιού, το Σάββατο.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι «τούτη την κρίσιμη στιγμή οφείλω να αναδείξω εδώ αυτό που θεωρώ αναγκαίο για την κοινωνία μας, για να υπάρξει ορθολογισμός και να μην συνεχιστούν οι περιπέτειες εκείνων που μας κυβερνούν».

Όπως εκτίμησε, πρέπει να κυβερνούν «πρόσωπα που έχουν γνώση και κατεύθυνση». «Να μην μας κυβερνούν πρόσωπα ανόητα που θεωρούν ότι από εδώ από την Ελλάδα μπορούν να αλλάξουν το καθεστώς της Ε.Ε.», συμπλήρωσε ο πρώην Πρωθυπουργός.

Απευθυνόμενος στου συνέδρους του Ποταμιού του κάλεσε να συμμετάσχουν ενεργά, πιέζοντας «να ξεπεραστούν εγωισμοί, μικροφιλοδοξίες, στείρες εμμονές και χωρίς λόγο πολιτικολογίες».

Επισημαίνοντας την άμεση αναγκαιότητα να υπάρξει τρίτος πόλος ο κ. Σημίτης προέτρεψε όλους να επιδιώξουν «…την κοινή προσπάθεια με όλους όσοι σε μεγάλο βαθμό συμμερίζονται τους στόχους μας, για να δώσουμε δύναμη και πνοή σε μια παράταξη ανανέωσης».

Τόνισε επίσης ότι «μπορούμε να συμβάλλουμε αποφασιστικά για να αποκτήσει η χώρα κατεύθυνση και μέλλον. Να μην είναι όπως τώρα πειραματόζωο προσώπων που νοιάζονται μόνο για την εξουσία».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment