PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Εκλογικό ραντεβού το 2023


Για πανικό του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα που βλέπει κάθιδρος στον ύπνο του εκλογές, μίλησε στη δευτερολογία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην απάντησή του στην επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης στην ελληνική οικονομία.

«Ηρεμήστε, φέτος θα πάτε διακοπές. Το εκλογικό ραντεβού είναι το 2023, έχετε άλλα τρία χρόνια στην αντιπολίτευση» σημείωσε, επαναλαμβάνοντας πως «οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας» αυτής της κυβέρνησης.

«Καλό είναι να θυμόμαστε τη μεγάλη ευκολία με την οποία επιχειρήσατε στο παρελθόν να εξαγοράσετε τις συνειδήσεις των πολιτών. Δεν σας βοήθησε πάρα πολύ, χάσετε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και καταλήξατε στα έδρανα της αντιπολίτευσης» είπε σε άλλο σημείο ο πρωθυπουργός.

«Είπατε ότι η χώρα δεσμεύτηκε στο Eurogroup σε πλεονάσματα το 2021. Αλλά η απόφαση λέει επίσης ότι ο κανόνας αυτός δεν θα ισχύει αν υπάρχει ανάγκη. Ψεύδεστε για άλλη μια φορά. Και απορείτε που ο κόσμος σάς λέει ψεύτη. Ντροπή σας κ. Τσίπρα» είπε ο πρωθυπουργός.

Όπως σημείωσε, η κυβέρνηση έχει ως προτεραιότητα την προσέλκυση επενδύσεων, πρώτο της μέλημα είναι η μείωση της ανεργίας και η δημιουργία καλά πληρωμένων θέσεων εργασίας.

«Όταν προσπάθησα να αναλύσω το πρόγραμμά σας, είδα πως σε ό,τι κάνουμε εσείς λέτε “να κάνουμε κάτι παραπάνω”. Η βασική μας φιλοσοφία δεν διαφέρει» παρατήρησε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment