Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Κουτσογιαννακόπουλος: Γενναία προσπάθεια τακτοποίησης του χάους το δασικό νομοσχέδιο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Κατά την ομιλία του στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου, ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος έκανε λόγο για «παραπληροφόρηση» και «απόπειρα διαστρέβλωσης» του προς ψήφιση νομοθετήματος.

Γενναία προσπάθεια τακτοποίησης του χάους χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «Περιβαλλοντική αναβάθμιση και ιδιωτική πολεοδόμηση – Βιώσιμη ανάπτυξη οικισμών – Ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας» ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Κ. Κουτσογιαννακόπουλος.

Κατά την ομιλία του στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου, ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος έκανε λόγο για «παραπληροφόρηση» και «απόπειρα διαστρέβλωσης» του προς ψήφιση νομοθετήματος, επισημαίνοντας ότι το παραγωγικό μοντέλο που υπερασπίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζεται από σύγχυση.

Επικαλούμενος έγγραφα αρμοδίων υπηρεσιών, ο βουλευτής της Ν.Δ. ανέδειξε την αναγκαιότητα ένταξης περιοχών που μέχρι σήμερα λιμνάζουν, καθώς επίσης και τα οφέλη που θα επιφέρει η ιδιωτική επενδυτική πρωτοβουλία σε ιδιωτικές εκτάσεις που παραμένουν αναξιοποίητες.

Στη συνέχεια, ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος κάλεσε την αντιπολίτευση να σταματήσει τους δογματισμούς, χαρακτηρίζοντας την ως ότι πιο αντιδραστικό υπάρχει στον τόπο. «Τι σας τρομάζει; Ότι θα πάει χιλιάδες κόσμος να δουλέψει; (…) Φοβάστε ότι θα χάσετε πελατεία από τους ανέργους;», σημείωσε απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment