PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ως δεύτερο κόμμα και ψάχνει σανίδα σωτηρίας


Ο Παναγιώτης Κουρουπλής χθες είπε ξεκάθαρα: μην επιτρέψετε στη ΝΔ να γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση, οι μάσκες έπεσαν, σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας την αναφορά του υπουργού Εσωτερικών σε συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού σε μια προοδευτική διακυβέρνηση με αφορμή τον προτεινόμενο εκλογικό νόμο. 

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, η προσπάθεια της κυβέρνηση να βρει συμμάχους αυτή την ώρα δείχνει ότι είναι σε απόγνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ως δεύτερο κόμμα και μ’ αυτό το δεδομένο προσπαθεί να συντάξει ένα μέτωπο για να βρει μια σανίδα σωτηρίας, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε μάλιστα ότι «η κυβέρνηση με όλες αυτές τις μεθοδεύσεις βεβαιώνει ότι έχει προσχωρήσει στη λογική των πρόωρων εκλογών που δήθεν καταγγέλλει».

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατέκρινε την κυβέρνηση και με αφορμή τις εξελίξεις στο δικαστικό πεδίο αναφορικά με την υπόθεση της Siemens.

Η Εισαγγελία κατηγορεί το ΥΠΕΞ, το ΥΠΕΞ την Εισαγγελία και η κυβέρνηση κατηγορεί τους πάντες ξεχνώντας ότι αυτή κυβερνά, είπε και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση αυτή κυβερνά 18 μήνες. Είναι κυβέρνηση τροχονόμος? Έχει απλά το δικαίωμα να αιφνιδιάζεται και να καταγγέλλει;».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment