PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Χατζηδάκης: Ο Κυρ. Μητσοτάκης μετέτρεψε ένα πρόβλημα σε ευκαιρία ανανέωσης


Πρέπει να γίνει μια καινούρια αρχή, όχι μόνο σε επίπεδο νεολαίας, αλλά και σε επίπεδο κόμματος, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στο «Πρακτορείο FM» για τις εξελίξεις που ακολούθησαν το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και τη χθεσινή παραίτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

«Δεν θέλω να κάνω τον εισαγγελέα, ούτε να κατηγορήσω προσωπικά κανέναν. Ενδεχομένως να υπήρχε μια πορεία κάποιων ετών κατά την οποία είχαν υιοθετηθεί ορισμένες πρακτικές σαν κι αυτές, πράγμα το οποίο οδήγησε να πιστέψουν ορισμένοι πώς τέτοιου είδους πρακτικές είναι σχεδόν πολιτικό έθιμο» ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης. Όπως είπε ο ίδιος, όλες οι εικόνες από συνέδριο το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε και το γεγονός ότι δεν έγινε ψηφοφορία για την εκλογή είτε των συνέδρων, είτε των μελών της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ είναι προβλήματα που «δεν πρέπει να κρύβονται κάτω από το χαλί».

«Όταν ασκείς κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να είσαι εντάξει με τα του οίκου σου» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για να προσθέσει: «Δεν ισχυρίζεται κάνεις πως όλα όσα έχουν γίνει στην ΟΝΝΕΔ τα τελευταία χρόνια ήταν λάθος,ούτε ότι τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ σε πολύ μεγάλη κλίμακα είναι προβληματικά, λέμε όμως ότι αποδείχτηκε ξεκάθαρα πως υπάρχει ένα πρόβλημα και ότι το ζητούμενο για μας δεν είναι να είναι η ΟΝΝΕΔ άπλα και μόνο ένας κομματικός μηχανισμός άλλα μια ομάδα ανθρώπων που θα είναι όχι μόνο νέοι στην ηλικία και στις ιδέες».

Επισήμανε παράλληλα ότι η ΟΝΝΕΔ έχει την αυτονομία της και πρέπει να την κρατήσει, καθώς και ότι πρέπει να βρίσκεται πάντα «ένα βήμα μπροστά από το κόμμα», με νεανικές και ριζοσπαστικές απόψεις.

Αναφερόμενος στη παραίτηση του κ. Παπαμιμίκου, ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε: «Ο ίδιος μίλησε δεν μου αρέσει από τη φύση μου να παριστάνω τον εισαγγελέα, στόχος μας είναι τώρα να περάσουμε στην επόμενη σελίδα και να γίνει η Ν.Δ. μια νέα αξιόπιστη λύση».

Ερωτηθείς ελαν όλα όσα συνέβησαν έβλαψαν την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας απάντησε ότι «το ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τι βλάπτει περισσότερο». Ο κ. Μητσοτάκης μετέτρεψε ένα πρόβλημα σε μια ευκαιρία ανανέωσης και κάνει πράξη το σύνθημα «όλα από την αρχή», συμπλήρωσε.

Για το ενδεχόμενο να προκληθεί ρήξη στο εσωτερικό του κόμματος είπε ότι εκτιμά πως «τα πράγματα θα προχωρήσουν ομαλά», όπως φάνηκε και από μια σειρά τοποθετήσεις βουλευτών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment